16 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü kim

Hüseyin Sözlü kim

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Sözlü: Adana'ya 6 yeni proje kazandırılıyor!

2014'te Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü "Her belediye başkanı kendine değil şehre yatırım yapmalı. Bu şehirde rant ve çıkar odaklarına geçit yok" dedi.

Adana'daki dönüşümle imarlı sanayi alanları çoğalacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana'daki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Sözlü, kentsel dönüşümün Adana sanayi için gerekli olduğunu belirtti.

Adana Yüreğir için Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm şart!

Adana'nın MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Lokum FM'in canlı yayınında merak edilenleri yanıtladı. Sözlü, "Sinanpaşa'da kentsel dönüşümü gerçekleştirirsek Yüreğir'in terk edilmişliği ortadan kalkar'' dedi.

Adana'nın geleceği için mimarların düşüncelerine ihtiyaç var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin genel kuruluna katıldı ve modern bir Adana oluşturma yolunda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarında mimarlarla birlikte kolektif çaba gösterme çağrısında bulundu.

Hüseyin Sözlü Adana İlimtepe Konutları'nı inceledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi İmar AŞ. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlim tepe Konutları inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

Adana'nın imar planlarını ve alt yapısını oluşturuyoruz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yumurtalık ve Karataş’ı güneyin Bodrum’u haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sözlü, “Niyet protokolümüz var. İmar planları ve altyapısını oluşturuyoruz” dedi.

Hüseyin Sözlü: Yeni yapılan binalar kültürü yansıtmalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası'nı, Adana'ya yeni bir hizmet binası kazandırma, kenti güzelleştirme ve niteliğini geliştirme noktasındaki gayretleri ve gösterdiği hassasiyetten dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Hüseyin Sözlü: Yapı müteahhitleri gücümüze güç katacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nce (AYAMDER) Park Zirve'de verilen iftar yemeğine katıldı. Hüseyin Sözlü 'Yapı müteahhitleri gücümüze güç katacak' dedi.

Hüseyin Sözlü ASKİ çalışmalarını denetledi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, iki gün üst üste belirli saatlerde yoğun yağan yağmur nedeniyle oluşan selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu. ASKİ çalışmalarını denetledi.

Hüseyin Sözlü müteahhitlerden iddialı projeler istedi!

Sözlü müteahhitlerden iddialı projeler istedi ADANA Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Güneşli ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Hüseyin Sözlü: Adana metrosunu tamamlayacağız!

Hüseyin Sözlü şu an metro ile günlük 45 bin kişinin taşındığına dikkat ve yeni açacakları bulvarla hafif raylı sitemin altyapısı gerçekleştirerek, dairesel bir çözümle kent merkezinde bir milyon Adanalıyı taşıyacaklarını açıkladı.

Hüseyin Sözlü'den Adana'ya konut ve ulaşım müjdesi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eksik kalan metroyu bütün Adana'ya hitap edecek şekilde hafif raylı sistem ile tamamlayacaklarını bildirdi.

Hüseyin Sözlü kimdir?

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü kimdir? Hüseyin Sözlü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü'nün biyografisi...

Hüseyin Sözlü: Adana'yı yeniden dizayn edeceğiz!

Tüm adaylarını açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi' nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü imar planları ile ilgili ' Adana'yı yeniden dizayn edeceğiz ' dedi...

Adana için kentsel dönüşüm master planı hazırlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, ilçe belediye başkanlarıyla uyum içinde çalıştığını söyleyerek, “Bu uyum çerçevesinde tüm kente yönelik kentsel dönüşüm master planını hazırlayacaklar" dedi.

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

9. Ekonomi Zirvesi Adana’da gerçekleşti!

Adana’nın Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adanamız, sektör  temsilcileri ve yerel yönetim ile elverişli yatırım iklimi sunma konusunda büyük bir teminatı girişimcilere ve iş dünyasına sunmaktadır” dedi.

Adana Metrosu Çukurova Üniversitesi'ne uzatılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Metrosu’nun ikinci etap hattının tamamlanması için gereken köprü projelerini uygulamaya koyduklarını açıkladı. Sözlü, hafif raylı sistem hattının Çukurova Üniversitesi'ne kadar uzatılacağını söyledi.

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Adana’nın geleceği yeni projelerle inşa ediliyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğini inşa edecek projelerin uygulama aşamasında incelemelerde bulundu. Sözlü, Yüreğir'de hayata geçirilen 555 metre uzunluğundaki köprüyle ilgili teknik bilgiler aldı.

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Adana'da yeni konut yapımına ihtiyaç yok!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konut üretiminde nicelikten çok niteliğin önemli açıkladı ve yeni konut yapımına ihtiyaç olmadığını belirtti.

Hüseyin Sözlü kim Haberi

Hüseyin Sözlü kim

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini dile getirerek “İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum” diye açıklama yaptı. 

Habertürk'te yer alan habere göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Köylüoğlu, Çaputçu, Mürseloğlu, Dervişler, Salmanbeyli, Karayusuflu, Kayışlı, Camuzcu, Koyuncu ve Yalmanlı mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

Sözlü, Adana'nın iki bin yıllık geçmişinde iki köprü yapıldığını, hizmet süresince beş yıllık dönemde altı büyük köprü inşa ederek Adana'yı kuzeyinden güneyine doğusundan batısına birbirine bağladıklarını ifade ederek, "Seyhan'ın güneyini ve Yüreğir'i yenilemezseniz, Adana'yı değiştiremezsiniz. Adana'yı dönüştürerek değiştiriyoruz. İnşa ettiğimiz köprüler, açtığımız bulvarlarla kenti bütünleştirirken hemşehrilerimiz için huzur iklimi oluştururken de gönül köprüleri kuruyoruz" dedi. 

"Ranta değil...