26 / 04 / 2024

Hüseyin Sözlü kimdir

Hüseyin Sözlü kimdir

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Adana'da yeni konut yapımına ihtiyaç yok!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konut üretiminde nicelikten çok niteliğin önemli açıkladı ve yeni konut yapımına ihtiyaç olmadığını belirtti.

Adana'da yüksek katlı binalar yıkılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yüksek katlı binalar için gerekli yoğunluk artışına karşı olması arsa sahipleri ile müteahhitleri kara kara düşündürüyor.

Adana 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir İlçesi Sinanpaşa Mahallesindeki 70 dönümlük alanda uygulamayı planladığı çalışmayı "Adana'nın Kalbi Yenileniyor" sunumuyla hak sahiplerine tanıttı.

Hüseyin Sözlü: Adana'ya 6 yeni proje kazandırılıyor!

2014'te Adana Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Sözlü "Her belediye başkanı kendine değil şehre yatırım yapmalı. Bu şehirde rant ve çıkar odaklarına geçit yok" dedi.

Hüseyin Sözlü: Adana'yı ranta kurban etmeyeceğiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 yıllık görev süresinin içini hizmetlerle dolduracaklarını belirtip, "Adana'ya modern şehirciliğin mührünü vurmazsak bize de yazıklar olsun" dedi.

Adana'daki dönüşümle imarlı sanayi alanları çoğalacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana'daki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Sözlü, kentsel dönüşümün Adana sanayi için gerekli olduğunu belirtti.

Adana Yüreğir için Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm şart!

Adana'nın MHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Lokum FM'in canlı yayınında merak edilenleri yanıtladı. Sözlü, "Sinanpaşa'da kentsel dönüşümü gerçekleştirirsek Yüreğir'in terk edilmişliği ortadan kalkar'' dedi.

Adana Türk Hava Kurumu eski binasını kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, makine ikbal, teçhizat, asfalt ve bazı kamulaştırmalar yapması için Başkan Hüseyin Sözlü'ye 100 milyon lira borçlanma yetkisi verdi.

Adana'nın geleceği için mimarların düşüncelerine ihtiyaç var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin genel kuruluna katıldı ve modern bir Adana oluşturma yolunda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarında mimarlarla birlikte kolektif çaba gösterme çağrısında bulundu.

Hüseyin Sözlü: Binalar değil şehirler yenilenmeli!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mimarlar Odası Adana Şubesi’nin genel kuruluna katıldı ve gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarında mimarlarla birlikte kolektif çaba gösterme çağrısında bulundu.

Hüseyin Sözlü: Adana Türkiye'nin lokomotif şehri olacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Geliştirdiğimiz projeler ve yaptığımız çalışmalar ile Adana'yı, özellikle sanayi ve tarım sektörlerinde Türkiye'nin lokomotif şehirlerinden birisi haline getirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Hüseyin Sözlü'den kentsel dönüşüme yön verecek açıklamalar!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nin düzenlediği Kentsel Dönüşüm Sürecinde Riskli Bina Tespiti ve Sorunları konunu panele katıldı.

Hüseyin Sözlü, Seyhan Nehri üzerine yapılacak köprüleri anlattı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Seçimlerden çıkacak iyi veya kötü sonuç, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sizlere vereceği hizmetin önüne geçmez" dedi.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Hüseyin Aydın kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Aydın'ın biyografisi...

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Hüseyin Sözlü: İmar rantını ortadan kaldırdık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “On bin yaşındaki Adana’da beş yıldır ihmal edilmişlik yasak, yok saymak yasak, imar rantı yasak” dedi.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Sözlü: 1 metre tarım arazisini konut arazisine çevirmedim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'da bir metre tarım arazisini konut arazisine çevirmediğini belirterek, "İmar rantına geçit vermedim. Her zaman Adana'nın nitelikli bir şekilde dönüşerek değişiminden yana oldum" diye açıklama yaptı.

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Hüseyin Sözlü'den metro açıklaması!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü yaptığı açıklamada köprü projelerinde yer alan çift hatlı demiryollarıyla metronun tamamlanması konusunda zaten gereken kritik yatırımları yaptıklarını söyledi.

Hüseyin Sözlü kimdir Haberi

Hüseyin Sözlü kimdir

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adana Müteahhitler Birliği, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek buluşmasında bir araya geldi

“CUMHUR İTTİFAKINA DESTEĞİMİZ TAMDIR”

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek buluşması gerçekleştirdi. Düzenlenen buluşmaya Adana Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Eski Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mustafa Tuncel, Muhittin Göndermez, İzzet Öksüzkaya ve çok sayıda birlik üyesi katılım gösterdi. Büyük buluşmada ev sahibi olarak konuşan Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli, Adana’nın önümüzdeki yıllarda da Hüseyin Sözlü’ye ihtiyacı olduğunu, şehircilik açısından bunun büyük bir önem arz ettiğini söylerken “Adana Müteahhitler Birliği olarak Cumhur İttifakı’na ve Adayı Hüseyin Sözlü Bey’e desteğimiz tamdır” şeklinde konuştu.

“ÜRETEN, GELİŞEN BİR...