28 / 03 / 2024

ibb ihaleleri

ibb ihaleleri

İBB İstanbul'un değerli semtlerinde Mecidiyeköy'de 5 adet parselini açık artırma yoluyla sattı. Arazi satışından 473 milyon TL gelir elde edildiği iddia edildi. 

İBB'nin Mecidiyeköy'deki arsası 472 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan 5 parsel arsayı 472 milyon TL'ye satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihalesi 28 Nisan 2021'de gerçekleşecek.

Yatırımcılara duyuru! İstanbul'un en gözde arsaları satışta!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Müdürlüğü, mülkiyeti belediyeye ait 5 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli TL olarak belirlendi.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı! 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak Temmuz 2023 ihaleleri peş peşe yayımlandı... 10 bin TL'ye arazi almak için bu tarihi kaçırmayın...

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı! Kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Temmuz ihaleleri tek tek açıklandı... Kaçırmayın...

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor! 

Deprem bölgesinde artçı depremler devam ederken, kalıcı konut inşaatları için de harekete geçildi. Deprem konutlarında ilk ihaleleri kazan firmalar belli oldu! Kalıcı konut inşaatları başlıyor!   

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...

Yap-işlet-devret modeliyle yapılan projelerin ihaleleri mecliste!

15 Mart 2020 tarihinden bu yana kamu özel işbirliği kapsamında yap-işlet-devret modeliyle yapılan projelerin ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Merkez Bankası swap ihaleleri limitini artırdı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), swap ihaleleri limitini yüzde 50'den yüzde 60'a çıkardı.

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Hasar gören kamu binalarının güçlendirme ihaleleri TBMM'de!

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören kamu binaları ve bu binaların güçlendirme ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ibb ihaleleri Haberi

ibb ihaleleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), Türkiye'nin en değerli semtlerinden Şişli Mecidiyeköy'deki 5 adet parselini açık artırma yoluyla sattı. Sabah'tan Barış Savaş'ın haberine göre; Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde 28 Nisan'da yapılan öğrenilen ihale için İBB yönetiminin katılımcılardan 14 milyon 160 bin TL geçici teminat istediği belirtildi.

 Toplam büyüklüğü 17 bin 463 metrekare olan söz konusu parsellerin İBB yönetimi tarafından 473 milyon TL'ye satıldığı ifade edildi. 1'inci Levent'te Büyükdere Caddesi üzerindeki AVM'lere komşu olan bu parselin diğer 4 parselin ise bitişik konumunda yer alıyor. Mecidiyeköy Metro ve Metrobüs durağının karşısında olduğu görüldü. Parsellerin muhammen bedelinden 1 milyon lira fazla rakamla satıldığı tahmin edilirken ihalede yeterli rekabetin oluşmaması olarak yorumlandı. İstanbul'un en değerli arazilerinden olan bu parselleri...