29 / 03 / 2024

İbrahim Genç kimdir

İbrahim Genç kimdir

Hiper Gayrimenkul'ün patronu Genç, "Her yıl İstanbul’da fiyatlarda yüzde 25-30 arası bir artış var. İstanbul’un taşı toprağı altın diye bir laf vardı, gerçekten de öyle... " diyor.

Otel yatırımcıları 3 kat daha fazla kira geliri elde ediyor!

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “20 yıllığına işletme hakkını aldığımız otelden oda alan yatırımcılar rezidans ya da konut yatırımına göre 3 kat fazla kira geliri elde edebiliyor.” şeklinde konuştu.

İbrahim Genç kimdir?

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç kimdir? İbrahim Genç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İbrahim Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İbrahim Genç...

İbrahim Genç: Akıllı ev trendi hızlanıyor!

Gün geçtikçe değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe sıkça duyulmaya başlayan 'akıllı ev' tanımı, markalı konut projelerinde aranılan bir özellik olma yolunda ilerliyor. İbrahim Genç 'Akıllı ev trendi hızlanıyor' dedi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dr. Ahmet Genç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet Genç kimdir? Dr. Ahmet Genç kaç yaşında? Dr. Ahmet Genç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Recep Gençer kimdir? Daha önce hangi görevelrde bulundu? Kaç yaşında?

Bagfaş Bandırma Gübre Fabirakaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Üyesi Recep Gençer kimdir?  Recep Gençerdaha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Recep Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Recep Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Serhan Gençer kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu üyesi Serhan Gençer kimdir? Serhan Gençer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serhan Gençer'in eğitim hayatı nasıldı? Serhan Gençer`in hayatına dair merak edilenler.

Yahya Kemal Gençer Kimdir?

Yahya Kemal Gençer kimdir? Yahya Kemal Gençer’in mesleği nedir? Yahya Kemal Gençer nereden mezundur? İşte detaylar!

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

İbrahim Genç kimdir Haberi

İbrahim Genç kimdir

Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, Katarlı yatırımcılarla ortak Beylikdüzü’nde yeni bir projeye başlamak için görüşmeler yaptıklarını söyledi. Türkiye’den konut alan yabancıların tamamı aynı zamanda potansiyel gayrimenkul sektörü oyuncusu olduğunu vurgulayan Genç, “Özellikle Arap dünyası ve Ortadoğu’dan gelip İstanbul’da konut alanların amacı aynı zamanda işini, gücünü ailesini buraya taşımak. Çünkü ne olursa olsun, hala kendi ülkelerinden daha fazla Türkiye’ye güveniyorlar” diye konuştu. Genç, Arap dünyasındaki Türkiye’ye bakışını şöyle anlattı: Yemen’in Suudi Arabistan’ın elitleri bize gelip, ‘bizim ülkemizde ne olur ne olmaz bilemiyorum, ev alıp ailemi İstanbul’a taşıdım. İşlerimi de buraya kaydıracağım. Beraber iş yapalım diyorlar. Hâlâ Türkiye'yi Müslüman ülkelerin son kalesi olarak görüyorlar." 


2015 zor bir sene miydi gayrimenkul sektörü açısından? 

2015’te gündemimizi seçimler meşgul etti. Yatırımcılar, ‘bekleyelim, görelim’ mantığındaydı....