18 / 04 / 2024

İbrahim Kutluay dava

İbrahim Kutluay dava

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

İbrahim Kutluay'a haciz şoku!

Demet Şener , boşandığı eşi İbrahim Kutluay'a 3 milyon lira tazminat ile 2 çocuk için aylık 32 bin 500 lira iştirak nafakasını ödemediği iddia ederek dava açtı. Dava sonucu haciz kararı aldırdı. 

Samsun'da kentsel dönüşüm çilesi!

Samsun'da 30 yıldır oturduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamına alınması üzerine hukuk mücadelesine devam eden İbrahim Kobal, dava sonuçlanmadan kendilerine evi terk etmeleri için baskı yapıyor.

İbrahim Kutluay'a icra şoku!

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

Kira dava dilekçesi!

Kiracının ödeyeceği kira bedelinin tespit edilmesine ilişkin dava taşınmazın yer aldığı Hukuk Mahkemesine bir dilekçe ile açılabiliyor. Peki, kira dava dilekçesi nasıl yazılır? İşte kira dava dilekçe örneği..

Avanos'taki betonlaşmaya dava açıldı!

Avanos'taki betonlaşmaya dava açıldı. Mimarlar Odası Ankara Şubesi hinterlandında bulunan Avanos'ta Tarihi Taş Köprü'nün hemen yanında başlayan inşaatın ruhsat iptali için Mimarlar Odası Ankara Şubesi dava açtı.

Avanos'ta, tarihi Taş Köprü'nün yanında yapılan inşaata dava açılıyor!

Avanos'ta, tarihi Taş Köprü'nün hemen yanında başlayan inşaatın ruhsat iptali için dava açıldı. Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik mekanlara yapılan betonlaşmalara karşı meslek odaları daha önce harekete geçmişti...

Ecrimisil dava dilekçesi örneği!

Ecrimisil davası, haksız işgal tazminatı olan ecrimisilin geriye dönük olarak hesaplanarak haksız yere bir malı kullanandan alınarak hak sahibine verilmesi için bir dilekçe ile açılabiliyor. İşte ecrimisil dava dilekçe örneği..

Soyak Siasta Evleri'nin yönetimi İZSU'ya dava açtı!

Karşıyaka Soyak Siasta Evleri'nde bahçe sulamak için kullanılan suya tarife değişikliğiyle konut suyu muamelesi yapıldı. Gelen fahiş faturalar üzerine harekete geçildi ve İzmir İdare Mahkemesi'ne dava açıldı

İmar değişikliğine karşı dava açma süresi!

Ait olduğu yerin yapı adalarını, bunların yoğunluk ve düzenini, yolları ve uygulamaya esas olacak diğer bilgilerin yer aldığı imar planında yapılan değişikliklere itiraz edilebiliyor. İşte imar değişikliğine karşı dava açma süresi...

İbrahim Kutluay dava Haberi

İbrahim Kutluay dava

Demet Şener, zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtığı İbrahim Kutluay ile bu kez de nafaka yüzünden karşı karşıya geldi. Şener, kendisi ve müşterek çocukları İrem (11) ve Ömer Kutluay (8) için mahkeme tarafından belirlenmiş tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlattı.


Şener'in avukatları aslı hatemi ve Kezban Hatemi geçen hafta İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. Avukat Hatemi, dava tarihinden itibaren 90 bin TL birikmiş olan nafakanın tahsili için hukuki işlemleri...