20 / 04 / 2024

İcra daireleri nerede

İcra daireleri nerede

Samsun Halk Gazetesi köşe yazarı olan Ragıp Göker bugünkü yazısında Vezirköprü'deki hastanenin inşaatına haciz gelmesini değerlendirdi. Göker icra dairelerinin çoğaldığına dikkat çekti.

Müzayede yoluyla yapılan satışlarda KDV!

İcra daireleri, mahkeme satış memurlukları, belediyeler ve diğer kamu veya özel hukuk tüzel kişileri tarafından müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışı KDV'ye tabi tutuluyor. İşte müzayede yoluyla yapılan satışlarda KDV oranı..

Kartal Manzara Adalar daireleri nerede?

Kartal Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 975 adet daire yer alıyor. Peki Kartal Manzara Adalar daireleri nerede?

İcra yoluyla gayrimenkul satışında KDV!

İcra daireleri tarafından müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışları ile taşınmaz niteliğine haiz diğer mal ve hakların satışı KDV’ye tabi tutuluyor. İşte icra yoluyla gayrimenkul satışında KDV oranları..

Asce Beykoz Gaziantep projesi nerede?

Asce Beykoz Gaziantep daireleri 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. "Asce Beykoz Gaziantep projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde bulabilirsiniz.

İstanbul Üsküdar'da 1 milyon 864 bin TL'ya satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 492,78 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimankul İstanbul Anadolu Adalet Sarayı İcra Daireleri tarafından 24 Kasım 2014 saat 11:00 ile 11:15 arası ihale ediliyor.

Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa edilen ve içinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve villa daireleri barındıran Dumankaya İnşaat Konsept Halkalı nerede?

Müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışlarında kdv!

İcra daireleri, mahkeme satış memurlukları, belediyeler ve diğer kamu veya özel hukuk tüzel kişileri tarafından müzayede yoluyla yapılan taşınmaz KDV'ye tabi tutulur mu? İşte müzayede yoluyla yapılan taşınmaz satışlarında kdv esasları...

Balıkesir'de satılık apartman: 1 milyon 206 bin liraya!

Balıkesir Bandırma Haydarçavuş mahallesinde yer alan apartman satışa çıkıyor. İhale 27 Mart 2014 tarihinde saat 12:00 'de Avukatlar İş Merkezi İcra Daireleri Ortak Salonu'nda gerçekleştirilecek...

İcra ve iflas daireleri tebliği!

Noter, Vekaletname, İcra ve İflas Daireleri ile İlgili 197 nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, 31 Ağustos 1989 tarihinde 20268 sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı. İşte tebliğ esasları...

Boulevardi Emaar Square nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa edilen ve Emaar Türkiye tarafından yükselen Boulevardi Emaar Square nerede? Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireleri bünyesinde barındırıyor...

Trabzon'da yeni adliye sarayı hizmet vermeye başladı!

Yaklaşık 20 milyon TL mal olan yeni Adliye Binası’nda ilk etapta İcra Daireleri yerleşerek hizmet vermeye başlarken, diğer birimler 30 Ocak 2014 tarihine kadar yerleşerek hizmet vermeye başlayacağı belirtildi....

Bağ Evleri nerede?

Yazıcıoğlu İnşaat 'ın çalışması ile hayata geçirilen Bağ Evleri nerede? sorusu Bağcılar-Güneşli olarak cevaplanıyor. Bağ Evleri projesinin daireleri 185 bin TL'den başlangıç gösteren fiyatlarla satılıyor...

Golfkent nerede?

Golfkent nerede? sorusuna Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA olarak cevap veriliyor. Banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabilen Golfkent projesinin daireleri 164 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcısını bekliyor...

İcra daireleri nerede Haberi

İcra daireleri nerede

Dün gazeteye gittiğimde Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Fırat’a ‘’Gündemde  bugün ne var?’’ diye sorduğumda aldığım cevap ilginçti.

Vezirköprü’de hastane inşaatına haciz gelmiş.

İnşaatı yapan müteahhit, malzeme aldığı firmaya borcunu ödeyememiş.

Özellikle TOKİ müteahhitlerinin zor durumda olduğunu duyuyoruz ama mesela kamu kurumlarıyla iş yapan müteahhitlerin, hak edişlerini zamanında alamamaktan dolayı sıkıntıya düştüklerini biliyoruz.

Moddys’in kredi notumuzu düşürmesiyle tetiklenen dövizdeki artış, Amerika’dan gelen haberlerle durdurulsa da, piyasada para darlığı olduğu bir gerçek.

Hükumet de bunun farkında olduğu için, gerek kamu borçlarının yapılandırılması ve gerekse tüketici kredileriyle, kredi kartı taksitlerinde sayı artırılarak, piyasaların rahatlamasını hedeflemişti.

Kredi kartlarıyla, tüketici kredisindeki taksitleri ödeyemeyenlerin sayısı gittikçe artıyor.

Piyasada ceza davalarına bakacak avukat bulunamazken, hukuk bürolarının neredeyse tamamı alacak verecek davalarına bakıyor.

Benim mesleğe başladığım yıllarda, Samsun’da iki icra dairesi vardı.

Daha sonra, 5’e çıkan...