27 / 04 / 2024

İdeal Standard türkiye

İdeal Standard türkiye

İdeal Standard, Türkiye’de de yeni satış noktaları açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. ECE Holding’in 2008 yılında Türkiye’ye getirdiği Ideal Standard, şu an İstanbul’da 18, Türkiye’de ise 64 noktada hizmet veriyor...

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

S&P'den Türkiye ekonomisi için karamsar karar!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s, Türkiye’nin kredi notunu ‘B+’dan ‘B’ye düşürdükten sonra yıl sonu dolar/TL kuru tahminini 20,50 seviyesi olarak belirledi.

S&P Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi!

Uluslararası derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S&P), Türkiye ekonomisinin bu yıl için büyüme tahminini yüzde 5.2'ye, gelecek yıl için büyüme tahminini ise yüzde 2.8'e çıkardığını açıkladı.

S-P Türkiye'nin kredi notunu güncellemedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi notu ve not görünümünde herhangi bir güncelleme olmadığını açıkladı.

S&P Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti.

Türkiye’nin ilk dev hobi köyü Gölbaşı’nda kuruluyor!

Atatürk'ün ölmeden önce 1937 yılında tasarladığı Türkiye'yi temelden kalkındırmayı amaçlayan 'İdeal Cumhuriyet Köyü' projesi Gölbaşı’nda çalışmalara başlıyor.

S&P, Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Standard & Poor's Global Ratings, Türkiye'nin kredi notunda değişikliğe gitmedi. Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notu "BB" seviyesinde teyit edildi, görünümü "negatif" olarak korundu.

S&P Türkiye'nin kredi notunu korudu!

Standard & Poor's (S&P) tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye'nin kredi notunu ve görünümünü koruduğunu duyuruldu...

S&P Türkiye'nin kredi notunu korudu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu korudu fakat nor görünümünü negatif olarak açıkladı.

SP Türkiye'nin kredi notunu değiştirmeyecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poors Türkiye'nin kredi notunu açıklayacak. Ülkenin notunun değiştirilmemesi bekleniyor.

Standard & Poor's Türkiye'nin kredi notunu açıkladı!

S&P, Türkiye'nin yabancı para cinsinden kredi notunun "BB", yerli para cinsinden notunun "BB+" seviyesinde teyit edildiğini, not görünümünün ise "durağan"dan "negatif"e indirildiğini açıkladı.

S&P'den Türkiye'nin kredi notu kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "durağan"dan "negatif"e indirdi.

National Standard Finance, radarına Türkiye'yi aldı!

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye'ye çevirdi. Peş peşe gelen yatırım haberleri ile yatırım limanı algımız güçlendi.

İdeal Standard türkiye Haberi

İdeal Standard türkiye

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, banyo ürünlerinde dünya lideri marka Ideal Standard, Türkiye’de de yeni satış noktaları açarak hızlı büyümesini sürdürüyor. ECE Holding’in 2008 yılında Türkiye’ye getirdiği Ideal Standard, şu an İstanbul’da 18, Türkiye’de ise 64 noktada hizmet veriyor. 


30’dan fazla ülkede 10 binden fazla çalışanı, vitrifiye, akrilik, banyo dolapları, armatür ve aksesuarlardan oluşan geniş ürün yelpazesi ile kaliteli, şık ve fonksiyonel banyo çözümlerini tüketicilerle buluşturan Ideal Standard, İstanbul’da 18 Türkiye’de ise toplam 64 satış noktası ile hizmet veriyor. 


Ideal Standard ve Jado’nun Geniş Ürün Yelpazesini Tüketicilerle Buluşturuyor


Müşterilerine rahat ve huzurlu bir alışveriş ortamı sağlamak amacıyla tüm satış noktalarını yenileme operasyonuna başlayan Ideal Standard, İstanbul’daki ilk satış noktası olan Çakmak Yapı'nın 1.000 m2’lik alanını da yeniledi. Binlerce farklı tasarım ve...