19 / 04 / 2024

idilia fiyatları

idilia fiyatları

KURULDUĞU günden bu yana 3 milyon metrekareden fazla inşaat gerçekleştirerek binlerce konut, ofis, ticari iş merkezi ve alışveriş merkezi projelerine imza atan Sur Yapı, Çekmeköy'de yeni bir projeye başlıyor.

İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı!

İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı başladı...7 blokta toplam 442 konut ve 78 farklı daire tipinden oluşan İdilia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

İdilia 'da yüzde 10 indirimli önsatışlar başladı!

Sur Yapı ’nın evlerinize mutluluk getiren yepyeni projesi İdilia’da öncelikli daire seçme, lansman öncesi %10 indirim fırsatı ve vade farksız ödeme seçenekleri ile önsatışlar başladı.

Sultanbeyli IDILIA'da Sur Yapı'dan yüzde 10 indirim avantajı!

Sultanbeyli IDILIA'da Sur Yapı'dan yüzde 10 indirim avantajı ve öncelikli daire seçme imkanı sunuluyor. IDILIA Sultanbeyli projesinde aylık taksitler 1.067 liradan başlangıç gösteriliyor...

İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı İdilia Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede yüzde 15 indirimli konut desteği kampanyası devam ediyor. İşte İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar...

Sultanbeyli Sur Yapı İdilia daire fiyatları!

İdilia Evleri 'nde yer alan konutların alanları minimum 58 metrekare, maksimum ise 231 metrekare olarak dizayn edildi. Peki Sultanbeyli Sur Yapı İdilia daire fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İdilia Sultanbeyli fiyatları!

İdilia projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede toplam 442 tane daireye yer veriliyor. İşte Sur Yapı İdilia Sultanbeyli fiyatları...

Sur Yapı İdilia konut fiyatları!

Sur Yapı İdilia konut fiyatları haberimizde yer alıyor. 5 bin TL peşinatla ödemelerin yapıldığı projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları!

İdilia projesinde teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Daire alanlarının 58 - 231 metrekare arasında değiştiği projede satışlar devam ediyor. İşte Sultanbeyli İdilia Evleri fiyatları...

Sur Yapı İdilia Konutları fiyatları!

Konutları 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan Sur Yapı İdilia Evleri'nde yüzde 5 peşin ödeme ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Sur Yapı İdilia Konutları fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İdilia daire fiyatları!

Sur Yapı İdilia projesinde yer alan konutların alanları 58 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Sur Yapı İdilia daire fiyatları ne kadar?

Sultanbeyli İdilia Rezidans fiyatları!

2016 yılı Haziran ayında teslimleri gerçekleşecek olan İdilia Evleri İstanbul Sultanbeyli 'de yükseliyor. Sur Yapı imzası taşıyan Sultanbeyli İdilia Rezidans fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Sultanbeyli İdilia Evleri satış fiyatları!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli ' de hayata geçirilen Sultanbeyli İdilia Evleri satış fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede konut teslimleri Haziran 2016 ' da gerçekleşecek...

İdilia Evleri'nde fiyatlar 170 bin liradan başlıyor!

Toplamda 3 etabın yer aldığı İdilia Evleri projesi 442 adet daireden meydana geliyor. Projede yer alan konutların alanları 48 metrekare ile 338 metrekare arasında değişiyor. İdilia Evleri'nde fiyatlar 170 bin liradan başlıyor.

İdilia Evleri'nde 1+1 daire fiyatları 170 bin 100 TL'den başlıyor!

Sur Yapı İdilia Evleri'nde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.Projedeki daire fiyatları 170 bin 100 TL'den başlıyor.

Sur Yapı İdilia projesinde 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı idilia projesinde yer alan konutların fiyatları 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 48 metrekarede başlayıp 338 metrekareye kadar yükseliyor.

İdilia Evleri'nde yüzde 10 indirim! 135 bin TL'den başlayan fiyatlar!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen İdilia Evleri projesi, Suryapı imzası taşıyor. Yüzde 10 indirim uygulanan projede, fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor. İdilia Evleri'nin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

idilia fiyatları Haberi

idilia fiyatları

7 blok, toplam 442 konut ve 78 farklı daire tipinden oluştan idilia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Ayrıca 2+1, 3+1, 4+1 ve 7+1'den oluşan dublex daire seçenekleri de yer alıyor. İdilia projesinin ön satış döneminde yüzde 10 lansman öncesi indirimle birlikte yüzde 50 peşinat karşılığında 48 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Ayrıca yüzde 5 peşinat 1, 2 ve 3. yıllarda yüzde 10'luk ara ödemeler ve kalan tutara kredi imkânı sunan bir ödeme planı da bulunuyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirime ek olarak yüzde 5 indirim daha yapılıyor. 


Daire fiyatları ise 114 bin 500 liradan başlıyor. Satışlar, Metrogarden satış ofisinden...