26 / 04 / 2024

idilia

idilia

Sur Yapı, mart ayında İstanbul Sultanbeyli'deki İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde yeni bir kampanya başlattı: Teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi

İdilia projesinde 135 bin TL'den başlayan lansman fiyatlar!

Anadolu Yakası, Sultanbeyli'de inşa edilen İdilia projesi kapılarını 135 bin TL'den açıyor. Ayrıca projede müşterilere taksit yapılması da sağlanıyor. İdilia projesi toplamda 442 daireden oluşuyor.

Suryapı İdilia projesinde 48 ay sıfır faiz! Yüzde 10 indirimle!

Suryapı İdilia projesinde 48 ay sıfır faizle vadelendirme yapılıyor. Proje kapsamında yüzde 50 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Lansmana özel yüzde 10 oranında da indirim sağlanıyor

İdilia'da fiyatlar 114 bin liradan başlıyor!

SUR Yapı'nın yeni projesi İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim ve vade farksız ödeme seçenekleri ile ön satışlar başladı. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan İdilia'da fiyatlar 114 bin liradan başlıyor...

İdilia'da yüzde 10 indirimli lansman fırsatı!

KURULDUĞU günden bu yana 3 milyon metrekareden fazla inşaat gerçekleştirerek binlerce konut, ofis, ticari iş merkezi ve alışveriş merkezi projelerine imza atan Sur Yapı, Çekmeköy'de yeni bir projeye başlıyor.

İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı!

İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim fırsatı başladı...7 blokta toplam 442 konut ve 78 farklı daire tipinden oluşan İdilia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

Suryapı İdilia projesinde taksitler 1.067 TL'den başlıyor!

Suryapı İdilia Sultanbeyli projesinde aylık taksit ödemeleri 1.067 TL'den başlıyor. İdilia Evleri Sultanbeyli projesinde Sur Yapı, yüzde 10 indirim avantajıyla konut satışlarına başladı...

Sultanbeyli İdilia’da teslimler başladı!

Sur Yapı'nın Sultanbeyli’de yer alan projesi İdilia’da teslimler başladı. 7 blok 442 konuttan oluşan İdilia projesinin satışlarını geçtiğimiz yıl tamamlayan Sur Yapı, Sultanbeyli bölgesinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Sultanbeyli İdilia projesinde kampanya!

Sultanbeyli İdilia projesinde kampanya kapsamında aylık taksitler 1.490 TL'den başlıyor. İşte, Sultanbeyli İdilia projesinde kampanya detayları...

Evdekifirsat.com portföyüne İdilia ve Vitrin'i ekledi!

Bitmiş gayrimenkul satışında fırsat ödeme planları ile yatırımcı ve oturumculara sektörde farklı bir model sunan evdekifirsat.com, topraktan yatırım arayışında olanlar için de portföyüne 2 yeni proje ekledi.

Sultanbeyli İdilia Evleri Projesi!

Sultanbeyli İdilia Evleri Projesi Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Aylık 1.400 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede 13 bin 500 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Sultanbeyli İdilia Evleri satış ofisi telefon!

Toplam 442 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sultanbeyli İdilia Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 508 28 00 olarak belirlendi.

Sur Yapı İdilia Evleri ödeme seçenekleri!

7 konut bloğu ve 1 ticari bloktan meydana gelen projede toplam 442 adet daire bulunuyor. Sur Yapı İdilia Evleri ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor.

İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar!

Teslimlerin 2016 yılı Ağustos ayında yapılacağı İdilia Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede yüzde 15 indirimli konut desteği kampanyası devam ediyor. İşte İdilia Sultanbeyli güncel fiyatlar...

Sur Yapı İdilia kampanyalı ödeme seçenekleri!

Sur Yapı İdilia kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 1.303 TL taksitle konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Toplam 442 adet daireden meydana gelen proje Ataşehir'e 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sultanbeyli İdilia ödeme planı!

Sultanbeyli İdilia ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor. 7 konut bloğu ve 1 ticari blok şeklinde yükselen projede 1+1'ler 1.303 bin TL taksitle ve 2+1'ler 2.033 TL taksitle satışa sunuluyor.

İdilia Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 dublekse kadar değiştiği İdilia Rezidans projesinde 7 konut bloğu ve 1 ticari blok yer alıyor. İdilia Rezidans teslim tarihi olarak 2016 yılı Aralık ayında gerçeklmesi planlandı.

Sur Yapı İdilia’da yüzde 15 indirimle konut desteği başladı!

İdilia’da Ödediğiniz Peşinat ve Banka Kredisi Tutarına yüzde 15 İndirimle Konut Desteği Fırsatı Sur Yapı’da! Böylece Ödediğiniz Peşinatı veya Kullanacağınız Kredi Tutarını Kendiniz Belirleyebilir, İndirim Tutarınızı attırabilirsiniz.

Sur Yapı İdilia güncel ödeme planı!

Sur Yapı İdilia güncel ödeme planına göre projede peşinat ve banka kredisi tutarına yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor.

idilia Haberi

idilia

Sur Yapı, mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli'deki İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 indirim imkânı sağlanıyor. Kalan tutar için teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 banka kredisini sabit taksitle ödeme fırsatıyla sunuluyor. Kalan yüzde 25 peşinat ise konutun tesliminde ödeniyor. 


TESLİMLER 2016'DA 


Mart ayı boyunca devam edecek kampanyanın geçerli olduğu İdilia projesinde Ağustos 2016'da, Vitrin projesinde ise Aralık 2016'da konut teslimleri gerçekleşecek. Sur Yapı Vitrin projesinde 3+1 800 bin liralık bir ev için toplam konut bedeli üzerinden yüzde 5 kapsamında 40 bin liralık indirim uygulanıyor. Yapılan indirimin ardından 760 bin TL'lik ev için konut teslim tarihine kadar müşteriler yüzde 75'lik krediyi sabit taksitler şeklinde ödüyor. Ara ödemenin...