26 / 04 / 2024

İdris Güllüce kentsel dönüşüm

İdris Güllüce kentsel dönüşüm

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

Kentsel dönüşüm için 200'e yakın proje teklifi inceleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm ailelerinin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Güllüce; " 2012'den bu yana ilan edilen 159 riskli alan projesinin tamamının proje çalışmaları başladı" dedi..

Belediyeler kentsel dönüşümde birlikte çalışmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kayıpları telafi etmek için belediye başkanlarının, bakanlıkların, hükümetin koşması gerektiğini belirterek, "Bir an evvel, deprem gelmeden riskli bina, riskli alan problemi olabildiği kadar aza insin" dedi.

İdris Güllüce: Afet riskin sıfıra indireceğiz!

İdris Güllüce, "Kentsel dönüşüm projesiyle, ülkemize hem ekonomik anlamda büyük bir tasarruf kalemi sağlamış olacağız, hem de afet riskini neredeyse sıfıra indirecek yeni binalar yapacağız" dedi.

İdris Güllüce kentsel dönüşümü değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Buluşması'nda “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşacak.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşüm de önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlen

İdris Güllüce: Vatandaşlarımız riskli binalarda yaşamamalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanlığı Valiler Buluşması 2015 toplantısına katıldı. Bakan Güllüce toplantıda başta kentsel dönüşüm olmak üzere gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor bir çalışma gerektiriyor!

İdris Güllüce, kentsel dönüşümün zor bir çalışma olduğunu ifade ederek, "Bir belediye başkanının buna teşebbüs edebilmesi, bunun hazırlığını yapması, altyapısını hazırlaması, vatandaşla uzlaşarak ve vatandaşın gönlünü alarak yapması kolay değil" dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zor ve cesaret gerektiriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce, İstanbul'da Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 588 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma törenine katıldı. Güllüce, Kentsel dönüşümün zor ve cesaret gerektirdiğini söyledi..

İdris Güllüce: Bursa'da kentsel dönüşümde geri vites yok!

Bursa'da kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulunan Şehircilik Bakanı Güllüce,"Bu işin geri vitesi yok. Kentsel dönüşümü de sanki arkamızdan birileri bizi kovalıyor gibi bir an evvel yapmamız gerekli" dedi.

İdris Güllüce bugün Fas Rabat'taki kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Enerji, Madenler, Su Ve Çevre Bakanı Hatıma El Haıte’nin imzaladığı protokol iki ülke ilişkilerinde yepyeni bir dönemin kapısını araladı.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde faiz sıkıntısı bitmedi!

Merkez Bankası'nın faiz oranları birçok bakan tarafından tepkiyle karşılanırken, Çevre Bakanı İdris Güllüce de "Kentsel dönüşümde yüksek faizin problemini yaşıyoruz. Kentsel dönüşümde faiz sıkıntısı bitmedi" dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümü zorlaştıran iki neden var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Türkiye'nin genelinde kentsel dönüşümü yapmak mecburiyetindeyiz, çünkü depremin yanı sıra inşaat tekniği bakımından geçmişte güzel yapılaşma olmamış" dedi ve kentsel dönüşümün önündeki iki büyük engeli açıkladı.

İdris Güllüce: İmar planında esneklik şart!

Dünya Çevre Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm kapsamında yeni dalganın ağustosta başlayacağını belirtirken, mevcut imar planlarında esnekleşmenin şart olduğunu bildirdi.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce Bağcılar’daki kentsel dönüşümü inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar’da devam eden kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu. Güllüce, incelemelerinin ardından Mahmutbey’de kentsel dönüşüme başlanan alanda bir duvarın yıkımını izledi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

Bakan Güllüce Konyalı aileye kentsel dönüşüm hediyesi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Dönüşüm devam ediyor' başlıklı programda Meramlı aileye 'kentsel dönüşüm' hediyesi verdi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı.

İdris Güllüce kentsel dönüşüm ailelerine hediye verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ’Dönüşüm devam ediyor’ başlıklı programda Konya Meramlı aileye ’kentsel dönüşüm’ hediyesi verdi. Bu kapsamda Konya Meram’dan gelen bir aileye de hediyeleri takdim edildi.

İdris Güllüce: Afet riskin sıfıra indireceğiz!

İdris Güllüce, "Kentsel dönüşüm projesiyle, ülkemize hem ekonomik anlamda büyük bir tasarruf kalemi sağlamış olacağız, hem de afet riskini neredeyse sıfıra indirecek yeni binalar yapacağız" dedi.

İdris Güllüce kentsel dönüşümü değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Buluşması'nda “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşacak.

İdris Güllüce Kemalpaşa kentsel dönüşüm programına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirterek, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce kentsel dönüşüm Haberi

İdris Güllüce kentsel dönüşüm


Yeni Yıldırım’ı oluşturmak için ilçenin üçte birlik alanını kapsayan kentsel dönüşüm projesini uygulamaya koyan ve eski, depreme dayanıksız, estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde yoğun katılım ile gerçekleşen etkinliğe Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı da katıldı.

‘ŞEHİRLERİN KENDİLERİNE ÖZGÜ KİMLİKLERİ VAR’

İnsan ve şehir kavramlarının birbirleri ile bağlantılı olduğunu söyleyen...