29 / 03 / 2024

İkitelli Şehir Hastanesi temel atma töreni

İkitelli Şehir Hastanesi temel atma töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pazar günü temeli atılan İstanbul İkitelli Bölge Şehir Hastanesi, 2 bin 680 yatak kapasitesiyle 22 ilde kurulması planlanan sağlık kampüslerinden en büyüğü olacak...

Başbakan Erdoğan İkitelli Sağlık Kompleksi'nin temelini attı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir'de İkitelli Şehir Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı. Türkiye'de sağlık alanında yaşanan gelişmelere değinen Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, "Biz hayali temeller atmıyoruz" dedi.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin temeli bugün atılıyor!

İkitelli Şehir Hastanesi ’nin temeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün atılacak. İkitelli Şehir Hastanesi 2.682 yatak kapasiteli sekiz farklı hastaneyi de bünyesinde barındıracak.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına geç başlandı. Söz verdiğimiz gibi 20 Mayıs'ta hastane, yollarıyla beraber hizmet vermeye başlayacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 8 şehir hastanesi açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İnşası devam eden 8 şehir hastanemizin büyük bölümünü bu yıl sonuna kadar açılmasını planlıyoruz" dedi...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün hizmete açılıyor. Dev hastanenin yılda 23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanıyor. 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılacak!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanede incelemelerde bulundu...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İkitelli Şehir Hastanesi nerede? İkitelli Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli ne kadar? İşte 10 soruda Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'ndeki inşaat çalışmaları görüntülendi!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor... 

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarında çalışmalar tam gaz!

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin tartışmalara neden olan yol yapım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin yolları 20 Mayıs'a kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi yollarının 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanacağını açıkladı.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 682 yataklı İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabının 20 Nisan'da hizmet vermeye başlayacağını açıkladı...

Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında binlerce işçi eylemde!

İstanbul İkitelli’de inşaatı devam eden Başakşehir Şehir Hastanesi inşaatında çalışan 4 bin işçi eylem yapıyor.

İkitelli Şehir Hastanesi temel atma töreni Haberi

İkitelli Şehir Hastanesi temel atma töreni

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Pazar günü temeli atılan İstanbul İkitelli Bölge Şehir Hastanesi, 2 bin 680 yatak kapasitesiyle 22 ilde kurulması planlanan sağlık kampüslerinden en büyüğü olacak.


Başakşehir Şehir Hastanesi olarak da bilinen dev hastane, Kayabaşı İkitelli bölgesinde yer alıyor. Kamu-Özel Ortaklığı ile inşa edilen hastane, 8 ilçeye hizmet verecek şekilde planlanıyor. İstanbul'un Büyükçekmece, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Başakşehir, Silivri, Çatalca, Esenyurt ve Avcılar ilçeleri bu dev sağlık kampüsünden faydalanabilecek. 790 bin metrekare alan üzerinde kurulu olan hastane, toplam 2 bin 680 yatak kapasiteli olacak. Hastane, birçok alanda yenilikleri bünyesinde barındırıyor. Teknik alt yapısıyla, inşaat standartlar ve çevre dostu olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Depreme dayanıklılığıyla, tıbbi teknolojisinin yanında hastanenin yaklaşık 100 ameliyathanesi olacak. 


Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin projesi, tefrişatı, tıbbi ekipmanın temini,...