20 / 04 / 2024

Ilgın Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Ilgın Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Ilgın Belediyesi Başkanlığı, Konya Ilgın İlçesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 13 milyon 907 bin 512,80 TL olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Almanya'da algılanan enflasyon açıklananın 3 katı!

Allianz Trade araştırması, Almanya'da Mayıs'ta algılanan enflasyonun yüzde 18 ile resmi olarak belirlenen yüzde 6,1'lik oranın neredeyse üç katı kadar olduğunu ortaya koydu.

BM’den depremle ilgili ürkütücü tahmin: Can kayıpları açıklanan rakamların iki katına çıkabilir!

AFAD, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybının 29 bin 605 olduğunu açıkladı. BM yetkilisi Griffiths ise can kaybının açıklanan rakamların iki katına veya üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

SGK’dan öyle bir yardım yapılıyor ki! Maaşlarının 24 katına kadar destek veriliyor! Bu parayı hemen alın!

"Çeyiz parası" uygulamasıyla, yetim maaşı alan ve bu maaşı evlilik nedeniyle kesilen kadınlara devlet tarafından maaşlarının 24 katına kadar evlilik desteği veriliyor. İşte detaylar...

Emeklilerin içine soğuk sular serpildi! Maaşlarının 10 katını bulan faizsiz ödeme! İşte detaylar!

Emekliler için bankalardan yeni açıklama geldi. Maaşlarının on katını bulan faizsiz ödeme imkanı. İşte detaylar!

Krediye dair bunları bilmiyor olabilirsiniz! Maaşın kaç katı kredi çekilir 2022?

Maaşa göre kredi nasıl çekilir, Maaşın kaç katı kredi çekilir 2022? İşte bu soruların merak edilen yanıtları!

SGK maaşınızın 24 katı ödeme yapacak! İşte başvuru detayları!

Maaşınızın 24 katı kadar ödeme alabilirsiniz. Başvurular SGK'ya (Sosyal Güvenlik Kurumu) aracılığıyla yapabilirsiniz. İşte detaylar!

Meram Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Aymanas Bölgesi'nde 2. Etap Aymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşini ihale edecek. İşin bedeli 264 milyon 294 bin 496 TL olarak belirlendi. 

Kentsel dönüşüme katılmak zorunlu mu?

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen binalar yıkılarak yeniden inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşüme katılmak zorunlu mu?

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Beyoğlu'nda bir binanın çatı katı çöktü!

Beyoğlu'nda bulunan bir binanın çatı katında çökme yaşandı. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken,sokakta bulunan otomobilde hasar meydana geldi.

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

Ilgın Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi Haberi

Ilgın Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

ARSA BEDELİ KAT KARŞILIĞI İNŞAAT İŞİ YAPTIRILACAKTIR


Ilgın Belediyesi Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Ilgın Belediyesi’ne ait olan, Tapu sicilinin Konya ili, Ilgın ilçesi 2828D pafta, 126 ada 21, 22, 23, 24, 52 ve 959 ada 53 no’lu taşınmazlarda bulunan toplam 10662 m2 arsa üzerine yapılacak konut inşaatı kat karşılığı olarak (şerefiye olarak müteahhitle eşit şartlarda belirlenmiş daire ve dükkanların en az % 22’si idareye verilecek şekilde) 13.907.512,80- TL muhammen bedelle, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile Belediye encümeninin kararı doğrultusunda yapılacaktır.

2 - İşin Muhammen Bedeli: 13.907.512,80-TL (On üç milyon dokuz yüz yedi bin beş yüz on iki lira seksen kuruş)’tur.

3 - İhale 16.09.2015 tarihinde Çarşamba günü, saat: 14.00’de Ilgın Belediyesi Meclis Salonu’nda Belediye Encümeni huzurunda...