25 / 04 / 2024

İMKON üyeleri

İMKON üyeleri

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu: "Üyelerimiz dövizli satışlarını Türk lirası ile yapmalı, dövizini bozdurup Türk lirası ile konut alanlara yüzde 2 indirim uygulamalı" dedi.

Tuğrul Türkeş inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi.

Tuğrul Türkeş müteahhitlerin sorunlarını dinledi!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, inşaat sektörünün temel sorunlarını dinledi.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı! İşte kadro dağılımı ve aranan şartlar!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını yayımladı. Buna göre aranan şartlar ve alım yapılacak birimler de belli oldu. İşte detaylar…

Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! 8 Mart’a kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın!

İstanbul Okan Üniversitesi Öğretim Üyeleri alım ilanını duyurdu. İlan Başlama-Bitiş Tarihi: 22.02.2023–08.03.2023 olarak açıklandı. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Amasya'da İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını ödedi!

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

İş GYO yönetim kurulu komite üyeleri!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte İş GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri hakkında dava!

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri olan Akgün Türer ve Cezmi Öztürk hakkında ceza davası açıldı...

ENKA İnşaat TEİD üyeleri arasına katıldı!

2010 yılında kurulan ve Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarının katılımıyla bugün 140’a yakın üyeye ulaşan Etik ve İtibar Derneği TEİD'in üyeleri arasına ENKA İnşaat katıldı. 

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

Avrasya GYO'nun Denetimden Sorumlu Komite üyeleri seçildi!

Avrasya GYO, 29 Mayıs 2017 tarihli toplantısında Denetimden Sorumlu Komite üyeleri olarak Saliha SASA ve Ahmet Fatih TAMAY'ı seçti.

Özak GYO'nun yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi!

Özak GYO'nun 25 Mart 2017 tarihinde yapılan olağan genel kurulunda alınan kararı ile yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İMKON üyeleri Haberi

İMKON üyeleri

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, üyelerine dövizli satışlarını Türk lirası ile yapma çağrısında bulunarak, "Üyeleri̇miz dövi̇zi̇ni̇ bozdurup Türk lirası i̇le konut alanlara yüzde 2 i̇ndi̇ri̇m uygulamalı." ifadelerini kullandı.


Tellioğlu yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin emsali görülmemiş planlı saldırılarla karşı karşıya olduğunu belirterek, siyasi dengeleri bozarak, siyasi istikrarı yok ederek ülkeyi kaosa sokma planlarının devreye sokulduğunu vurguladı.


Bu saldırıların siyasete önemli hasar vermeden bertaraf edildiğine dikkati çeken Tellioğlu, şunları kaydetti. 


"Dışarıdan ve içeriden yürütülen bu saldırıların hedefi, Türkiye'yi eskisi gibi kendi saraylarından kendi piyonlarıyla sevk ve idare etmektir. 15 Temmuz planları tutmayan dış ve iç mihraklar istikameti ekonomimize çevirmişler ve farklı manipülasyonlarla faizde ve dövizde dengeleri bozma planlarını devreye sokarak saldırıya geçmişlerdir. Ülke ekonomisi düzlüğe çıkıncaya kadar uyanık ve siperde kalmamız...