24 / 04 / 2024

inanlar inşaat esenyurt

inanlar inşaat esenyurt

Teslim tarihinin 2014 yılının Ekim ayı olarak belirlendiği İnanlar İnşaat Esenyurt Terrace Mix projesinde yer alan 1+0 daireler 74 bin liraya satılıyor...

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Günyüzü İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş'nin Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

Eval İnşaat'tan Esenyurt'a 794 konut! Yeni Proje!

Eval İnşaat, Esenyurt'ta 794 daire ve 19 dükkandan meydana gelen yeni projesine başlıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'da yapılması planlanıyor..

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Güray İnşaat'tan Esenyurt'a Sheraton Residence projesi geliyor!

Güray İnşaat Esenyurt-Bahçeşehir'de Sheraton Residence projesine hazırlanıyor.Henüz proje aşamasında olan Sheraton Residence projesinin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

inanlar inşaat esenyurt Haberi

inanlar inşaat esenyurt

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Terrace Mix projesi, İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 945 adet daire ve 27 adet ticari birimin yer aldığı projede 120 aya kadar vade yapılıyor.


Daire tiplerinin 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandığı Terrace Mix Evleri'nde teslimler 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Proje  E-5 Karayolu'na ve TEM bağlantı yoluna 5 dakika mesafede inşa ediliyor.



Terrace Mix Evleri'nde yer alan Stüdyo daireler 74 bin liradan, 1 oda 1 salon daireler 98 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler 154 bin liradan, 3 oda 1 salon daireler 259 bin liradan başlayan fiyat seçenekleri ile satılıyor.


Esenyurt Terrace Mix Evleri'nde  Türk hamamı, güvenlik hizmeti, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları, otopark, fitness center, aerobik ve pilates alanı bulunuyor.


Telefon: 0212 690 09...