20 / 04 / 2024

İnciyaka Mamak proje fiyatları

İnciyaka Mamak proje fiyatları

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnciyaka Mamak ev fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 750 TL’den başlıyor. Projede inşa çalışmaları başladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Mamak Eserkent 2021 kura sonuçları ve proje detayları...

Mamak'a 548 konut yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mamak’ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında konutların temelini attı. Kurum, proje alanına 1800 ağaç diktiklerini de açıkladı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 6. Etap ihaleye çıkıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 6. Etap ihalesi düzenleniyor. İhale 17 Ocak'ta yapılacak...

Legend Life Konutları geliyor! Yeni proje!

Legend Life projesi, Ankara Mamak'ta Yükselen Koleji Eğitim A.Ş. imzası ile inşa ediliyor. Proje, 240 konut ve 66 ticari alandan meydana geliyor..

Yeni Mamak'a bin konut yapılacak!

Başkent’in önemli proje alanlarında incelemeler yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Yeni Mamak bölgesinde bin adet konut yapacağız” diye açıklama yaptı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap ile 356 konut geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap için çalışmalara başlıyor. Proje kapsamında toplam 356 adet konut yapılacak...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ihalesi 12 Nisan'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak İlçesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanında kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 12 Nisan'da yapılacak..

Mamak'ta 329 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Mamak İlçeci, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 2.,  5., ve 7.  Etapta bulunan arsalar üzerin  kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

Mamak İnciyaka 2018 daire fiyatları!

Mamak İnciyaka 2018 daire fiyatları 580 bin liradan başlıyor. 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tiplerinden oluşan proje Ankara Mamak'ta hayata geçiriliyor. 

İnciyaka Ankara 200 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen İnciyaka Ankara projesi  Mamak'ta yükseliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje yatırımcılarıyla buluştu. 

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi!

İnciyaka Mamak Konutları fiyat listesi 499 bin TL'den başlıyor. İnciyaka Mamak projesi Ender İnşaat – Kıbrıs İnşaat İş Ortaklığı ile inşa ediliyor...

İnciyaka Mamak ne zaman teslim?

Ankara İnciyaka Mamak Konutları'nda 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daireler yer alıyor. İnciyaka Mamak projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip...

İnciyaka Mamak proje fiyatları Haberi

İnciyaka Mamak proje fiyatları

İnşa çalışmalarının devam ettiği İnciYaka Mamak projesi 276 konut ve 23 ticari üniteden oluşuyor. Ankara İnciyaka Mamak projesi Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.


Toplam 100 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen İnciYaka Mamak'ta 163 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 180 metrekare büyüklüğünde 4+1 daireler yer alıyor. İnciyaka Mamak ev fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 750 TL’den başlıyor. 


2019 yılı içerisinde teslimlerin gerçekleşeceği İnciyaka Mamak projesinde sosyal alanlar arasında çocuk oyun alanları, gölet, bahçe içinde kamelyalar, fitness merkezi, sauna, fin hamamı ve açık spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor. 


Tel: +90 312 284 31 00 

Web: http://www.enderinsaat.com/index.asp

Pınar...