18 / 04 / 2024

inşaat sektör projeleri

inşaat sektör projeleri

MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Faruk Güler "Ekonomik büyüme hızı inşaat sektöründe çarpan etkisi yaratacak ve talep yükseltecektir' dedi.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

İnşaat sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle frene basan inşaat sektörü, yeni projeleri hayata geçirmek için kentsel dönüşümü bekliyor.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

İnşaat sektörü Türk ekonomisine 2018 yılında da kazandıracak!

2017 yılının sonuna geldiğimiz son zamanlarda konut projeleri ve yatırımlarla inşaat sektörü adından sıkça söz ettirdi. Sektör temsilcileri Türkiye’de gelecek yılın da kazandıranın inşaat sektörü olacağını söylüyorlar.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

2017'de inşaat sektörünü neler bekliyor?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Deniz Karataş, bugünkü yazısında inşaat sektörünü, sektörden beklentileri ve projeleri anlattı. İşte o haber...

KPMG Türkiye 2017 İnşaat Sektör Raporu açıklandı!

KPMG Türkiye, ekonominin dinamosu sayılan sektörlerin 2017 raporlarını açıklıyor. İsmail Önder Ünal’a göre, Türkiye’nin aldığı göç, yabancıların konut talebi, pazardaki potansiyel talep ve kentsel dönüşüm projeleri 2017’de inşaat sektörü için umut vaat ediyor.

Bursa'da inşaat sektöründe güç birliği fark yarattı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Daha güzel bir Bursa için özel sektör ve belediyelerin yaptığı güç birliği inşaat sektöründe fark yaratıyor.

Anadolu Yakası'nda inşaat sektörü hız kazandı!

Kentsel dönüşümle beraber Anadolu yakasında inşaat sektörü hız kazanmaya devam ediyor. Fikirtepe’de markalı büyük konut projeleri, Bağdat Caddesi’nde ise kentsel dönüşüm projeleri ön plana çıkıyor.

İnşaat sektöründe markalı konut projeleri daha çok tercih ediliyor!

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Türkiye’deki inşaat sektörünün gelişme sürecinden bahsetti. Güral, markalı konut projesi anlayışının Türkiye'deki inşaat sektörünün gelişmesi sonucu ortaya çıktığını belirtti.

İnşaat sektöründe yeni moda A Plus ofisler!

Türkiye'de ofis konsepti anlayışı, her geçen gün ciddi değişim ve gelişim gösteriyor, inşaat sektörü de buna paralel olarak, yeni "marka ofis projeleri" geliştiriyor.

İzmir Torbalı'da inşaat sektörü hız kesmiyor!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü yazısında İzmir Torbalı'daki yatırımları, projeleri ve inşaat sektörünü anlattı. İzgi, Torbalı TOKİ Konutları'na 15 bin başvuru geldiğini belirtti.

İnşaat sektöründe fiyatlama yöntemleri doğru mu?

Hızla artan konut projeleri satış rakamları ile sıkı bir yarış içerisinde. Peki konut projelerinde fiyatlama nasıl yapılıyor ve bu durum satış başarısına nasıl etki ediyor? Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendiriyor.

inşaat sektör projeleri Haberi

inşaat sektör projeleri

Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde 2016'nın aym dönemine göre yüzde 5 büyüme göstermesini değerlendiren ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı, MOPSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili veCEO'su Dr. Faruk Güler "Bu yüksek büyüme oranı Türkiye ekonomisinin temel aktörlerinden olan inşaat sektörüne de çarpan etkisi yaratacak ve talep yükseltecektir" şeklinde açıklamalarda bulundu. 


Sanayi ve hizmet sektörlerindeki büyüme hızının yüzde 5'in üzerinde gerçekleşmesinin yanı sıra, inşaat sektöründeki yüzde 3,7'lik büyümenin ekonomi üzerinde büyük bir moral etkisi olacağıru bildiren Dr. Güler, "Son dönem uygulanan teşviklerin bu büyüme oranındaki etkisi tartışılamaz. Bir yanda ihracatta olumlu gelişmeler yaşanırken, teşvikler sayesinde iç talepte de yükselme yaşanıyor" diyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:  "2017 genelinde büyüme tahminlerinin olumlu yönde revize edileceğini düşünüyorum. İstihdam sağlayan ve birçok alt dalda katma değer yaratan...