20 / 04 / 2024

inşaat sektörü darbe

inşaat sektörü darbe

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, darbe girişimi sonrasındaki süreci anlattı. Özdemir, inşaat sektörünün eskiye göre daha hızlı bir büyümenin gerçekleştiğini belirtti.

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Demir fiyatlarına büyük zam! İnşaat sektörü darbe üstüne darbe alıyor! Çimento fiyatları ne oldu? 

Demir fiyatlarına haftanın ilk işlem günü günü 29 Ağustos Pazartesi günü büyük zam geldi. Hurda fiyatlarına da bugün zam gelirken inşaat sektörüne darbe üstüne darbe alıyor. Peki çimento fiyatlarına zam geldi mi? Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir ve çimento fiyatları 29 Ağustos 2022..

İnşaat sektörü krizde ağır darbe mi aldı?

200’ü aşkın alt sektöre talep yaratarak ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörü, 2019 yılında daraldı mı?

İnşaat sektöründe büyüme devam etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, FETÖ'nün 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişimi öncesi ve sonrası Türkiye ekonomisinin ve inşaat sektörünün durumunu değerlendirdi.

İnşaat sektörü 15 Temmuz öncesinde rekor satışa ulaştı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, 15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminden sonra süreci anlattı. Durbakayım, inşaat sektörünün 15 Temmuz öncesinde tarihinin yüksek satış rakamlarına ulaştığını belirtti.

15 Temmuz sonrası alınan önlemler inşaat sektörüne can verdi!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, 15 Temmuz darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yaşanan süreci inşaat sektörü açısından değerlendirdi.

Demirdeki fiyat artışı inşaat sektörüne darbe vurur!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada demirdeki fiyat artışı inşaat sektörüne darbe vuracağını söyledi.

İnşaat sektörü darbe girişimini nasıl atlattı?

Capital Dergisi'nin bu ayki sayısında inşaat sektörünün önemli isimlerine "İnşaat sektörü darbe girişimini nasıl atlattı?" sorusunu yöneltmişler. İşte o sorunun cevabı...

Düşük faizler inşaat sektörünün yüzünü güldürdü!

15 Temmuz sözde darbe girişiminden sonra inşaat satışlarında büyük orada artış gözlendi. Düşük faizlerle verilen kredilerle alınan evler, inşaat sektörünün yüzünü güldürdü.

İzmir inşaat sektörü temsilcilerinden konut kampanyasına destek!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından inşaat sektörünün durgunlaşmasını engellemek amacıyla Emlak Konut GYO'nun başlattığı kampanyaya inşaat firmaları ve yatırımcılar yoğun ilgi gösteriyor.

Van'da emlak ve inşaat sektörü darbe aldı!

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van'da 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından emlak ve inşaat sektörünün darbe üstüne darbe yediğini söyledi.

Beton fiyatlarına yapılan zam inşaat sektörüne darbe!

İzmirli çimento firmalarının 2016 yılı ile birlikte hazır beton fiyatlarına yaptıkları zam inşaat sektörünün tepkilerine neden oldu. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, İzmir'in diğer illere oranla betonu zaten pahalıya kullandığını belirtti.

Rıfat Yüzbaşıgil: İnşaat sektöründe büyüme yavaşladı!

Ortadoğu'da yaşanan iç savaş ve çatışmalar inşaat sektörüne de darbe vurdu,. İMO Konya Şube Başkanı Rıfat Yüzbaşıgil, "inşaat sektörü, 2014 yılında 2013 yılında olduğu gibi bir büyüme gösteremedi.

inşaat sektörü darbe Haberi

inşaat sektörü darbe

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  15 Temmuz 2016 günü gerçekleşen darbe girişimi sonrasındaki süreci değerlendirdi. Özdemir, Türkiye ekonomisinin hain darbe girişimini çok hızlı reaksiyon göstererek hafif atlattığını vurguladı.


Özdemir, "Normalde dünyanın başka bir ülkesinde böyle bir girişim olsa bunun ekonomi üzerinde çok daha yıkıcı sonuçları olurdu" diye konuştu.


 Türkiye'de bu olayı takip eden pazartesi gününde tüm sektörlerin ara vermeden çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Özdemir, "Ertesi gün borsalar açıldı. Fabrikalar üretime devam etti. Bankalar normal bir biçimde çalışmayı sürdürdüler. Merkez Bankası hızla gerekli tedbirleri aldı. İnşaat sektörü de gerek yapılan kampanyalarla, gerekse hükümetimizin aldığı tedbirlerle bu süreci yara almadan hatta daha öncesine göre daha hızlı bir büyüme göstererek atlattı" ifadelerini kullandı. 


Türkiye'nin ekonomik açıdan hain darbe girişimiyle birlikte önemli bir stres testini...