18 / 04 / 2024

İnşaat sektörü Kazım Şimşek

İnşaat sektörü Kazım Şimşek

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Kazım Şimşek, gayrimenkul ve inşaat sektörünün, mevcut büyüme potansiyeliyle bu yıl da Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasındaki yerini koruyacağını kaydetti...

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

İnşaat sektöründe deprem! Demir fiyatları resmen fırladı! 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demire büyük zam geldi. Gelen zamlar inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 23 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına zam şoku! İnşaat sektöründe yer yerinden oynadı! 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü bugün demir fiyatlarına gelen zam şoku ile sarsıldı. Son zamanlarda düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün zam geldi. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatları kaç lira? 21 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe büyük deprem! Demir fiyatları yerle bir oldu! 1 ton demir kaç TL? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Gelen indirim sektörde deprem etkisi yaratırken demir fiyatları yerle bir oldu. Peki 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 12 Kasım 2022 demir fiyat listesi...

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

Türk müteahhitler 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendi! İnşaat sektöründe son durum ne?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "Temmuz 2022 İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda Türk müteahhitlerin 2022'nin 6 ayında yurt dışında 132 proje üstlendiği belirtildi. Peki inşaat sektöründe son durum ne? İşte rapordaki o veriler...

İnşaat sektörünün gündemine zam haberi bomba gibi düştü!  Demir ve Çimento fiyatlarına zam bekleniyor!

İnşaat sektörü 2022 senesine demir ve çimento fiyatlarına gelen fahiş zamlarla giriş yaptı. zam haberleri gündeme bomba gibi düşerken mayıs ayında demir fiyatlarına peş peşe indirimler geldi. Fakat bugün sektör zam haberleri ile çalkalanıyor. Demir ve beton fiyatlarına zam mı geliyor?

İnşaat sektörü Kazım Şimşek Haberi

İnşaat sektörü Kazım Şimşek

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Kazım Şimşek, gayrimenkul ve inşaat sektörünün, mevcut büyüme potansiyeliyle bu yıl da Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri arasındaki yerini koruyacağını kaydetti. 


İSTANBUL - Sektöre ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Şimşek, gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmiş yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da ekonominin lokomotif sektörü olma özelliğini koruduğunu anlattı. 


Şimşek, güven ve istikrar ortamının etkilenebileceği unsurların varlığına karşın öncü sektörlerde kısa ve uzun vadede alınan yatırım kararları ve büyüklük verilerinden, olumlu ve olumsuz gelişmelerden nasıl etkilendiğini okumanın mümkün olduğunu dile getirdi. 


Bu anlamda, mevcut yatırım kararlarına ve büyüklüklerine bakıldığında sektörün ekonomiye destek olmaya devam edeceğini ifade eden Şimşek, ayrıca doğru lokasyonda yer alan doğru projelere yatırım yapmanın, sektörün gelişimine her zaman katkıda bulunacağını ve yatırımcı açısından geri...