19 / 04 / 2024

INTERCEM Konferansı

INTERCEM Konferansı

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

Çimento sektörü 800 milyar dolarlık ihracat hedefliyor! 

100'üncüsü düzenlenen INTERCEM Konfereansı mento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ve Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) işbirliğiyle düzenlenen INTERCEM Konferansı 34 ülkeden 400 sektör temsilcisini bir araya getiriyor.

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

Türkiye’nin çimento ihracatı 600 milyon doları aştı!

Son yıllarda çimento üretiminde dünyanın merkezlerinden biri haline gelerek çimento ihracatını 600 milyon dolara çıkaran Türkiye, dünya çimento endüstrisinin en önemli etkinliklerinden olan INTERCEM Konferansı'na ev sahipliği yapacak.

Uluslararası çimento üreticileri INTERCEM Konferansı'na katılacak!

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, INTERCEM Çimento Konferansı'na katılacak. Konferans, 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

Şanlıurfa TOKİ Çok Amaçlı Konferans Salonu'nda sıra gecesi düzenlendi!

Şanlıurfa Belediyesi Batıkent Mahallesi (Toki) Çok Amaçlı Konferans Salonunda sıra gecesi düzenlendi. Şanlıurfa Belediyesi Sıra gecesi ekibi tarafından düzenlenen programa yoğunluklu olarak, mahalle sakinleri ve gençler katıldı.

Türkiye Enerji ve Altyapı Finansmanı Konferansı başladı!

“Euromoney Seminerleri ve Proje Finansmanı Dergisi tarafından düzenlenen – 7. Yıllık Türkiye Enerji ve Altyapı Finansmanı Konferansı”, ana sponsorlarından Akbank’ın desteğiyle 12 – 13 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Beklenen Marmara Depremi ve Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm konferansı 13 Mart'ta!

Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Salonu'nda Prof. Dr. Naci Görür‘ ün konuşmacı olarak katılacağı ‘‘Beklenen Marmara Depremi ve Deprem Odaklı Kentsel Dönüşüm” konulu bir konferans düzenleniyor.

AVM Yatırımları Konferansı gerçekleşti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılışını yaptığı AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı geniş katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’ de yapıldı.

Sosyopark Arama Konferansı tamamlandı!

Sosyal kalkınma politikalarını belirlemek ve toplumun sosyal sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Türkiye’de ilk kez üniversitemiz bünyesinde kurulan SOSYOPARK projesi için Arama Konferansı, 8 Mart 2014 tarihinde gerçekleşti.

AVM Yatırımları Konferansı Swissotel’de yapıldı!

AVM ve Perakende Sektörünün gelenekselleşen zirvesi olan VI. AVM Yatırımları Konferansı büyük katılımla 6 Mart 2014 Perşembe günü Swissotel’de yapıldı. Konferansa Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da katıldı...

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi!

3. Usta Konferansı Gn Yapı tarafından düzenlendi. 3. Usta Konferansı’ nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve de yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.

Aliağa'da Kentsel Dönüşüm Konferansı düzenlendi!

TÜRKİYE 'nin konut stoğu en hızlı artan kentlerinden biri olan Aliağa'da İzmir Kent Federasyonu (İZKEF), Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde "Kentsel Dönüşüm Konferansı" düzenlendi...

AVM Yatırımları Konferansı uzman, yazar ve yönetici konuşmacıları buluşturuyor!

AYD tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen AVM Yatırımları Konferansı bu yıl da birbirinden değerli uzman, yazar ve de yönetici konuşmacıları bir araya getirerek buluşturuyor...

INTERCEM Konferansı Haberi

INTERCEM Konferansı

1989 yılında kurulan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, sektör ihracatının geliştirilmesi, yeni pazarlar bulunması ya da mevcut pazar payının büyütülmesi hedeflerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Dünya çimento sektörünün en önemli oyuncularım bir araya getiren ve bugüne kadar 50 ülkede gerçekleştirilen uluslararası INTERCEM Çimento konferansı, bu yıl 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Bomonti Hotel'de gerçekleştirilecek INTERCEM İstanbul Çimento Konferansı'na yaklaşık 25 ülkeden 600 katılımcının bekleniyor. 

Çimento sektörü ihracatının daha da geliştirilmesi amacına yönelik olarak yurtdışmda gerçekleşen etkinliklere son iki yıldır kurumsal olarak aktif bir şekilde katılım sağlayan Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği, günümüze kadar toplamda 5 kıtada ve 50 farklı ülkede hayata geçirilen Uluslararası Intercem Çimento Konferansı toplantılarına etkin olarak katılım sağlıyor....