20 / 04 / 2024

İnteria mobilya 2017

İnteria mobilya 2017

Ümraniye'de 100 milyon dolarlık yatırımla 110 bin metrekarelik kapalı alanda hayata geçirilen mobilya ve dekorasyon merkezi interia, eylülde kapılarını açacak.

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adnan Yiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Samsun 2. Mobilya Dekorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.

İşte ev dekorasyonunda 2017 trendleri!

İç mimarlar, moda dünyasının önce gelen isimleri ve trend uzmanları 2017 mobilya trendlerini açıkladı.İşte o yazı...

Doğtaş Kelebek Mobilya’dan istihdam seferberliğine destek!

Doğtaş Kelebek Mobilya, devletin başlattığı istihdam seferberliğine destek veriyor. Firma İstanbul Genel Merkezi ile Biga ve Düzce’de yer alan üretim tesislerine 2017 için kararlaştırdığı 215 kişilik işe alım planını yeniden düzenleyerek 300 kişiye çıkardı.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

Loda Mobilya 2017 çok iddialı!

Modern çizgisi ile Loda, modüler ve konsept mobilyalarıyla zamanın yeniliklerini yansıtmaya devam ediyor. Mobilya sektörünün kalbi olan Bursa’da gün geçtikçe artan satış grafiğiyle şehri retroyla buluşturuyor.

Dudullu İnteria Mobilya Merkezi Eylül'de açılacak!

Fabrika ve hastane projeleriyle tanınan Nobis A.Ş, İstanbul, Dudullu’da yeni bir mobilya toplu iş merkezi inşa ediyor. AVM Eylül 2017’de hizmete açılacak.

TELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.

İnteria mobilya 2017 Haberi

İnteria mobilya 2017

İnteria Genel Müdürü Nadir Kayacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nobis AŞ tarafından hayata geçirilen merkezin Türkiye'nin en kapsamlı mobilya merkezi olarak konumlandığını söyledi.


Mobilya alışverişini kültürel ve bilgilendirici desteklerle yeni bir deneyime dönüştürecek merkezin tüketici ilgisini canlı tutacağını ve yılın bütününde dinamik bir ticaret merkezi olacağını dile getiren Kayacan, sektörün öncü markalarının tek bir çatı altında toplanacağını aktardı.


Kayacan, merkezde mobilya ve ev dekorasyonunun tamamlayıcı ürünleri ev tekstili, aksesuar ve aydınlatma firmalarının da yer alacağı bilgisini verdi.


Farklı tüketici gruplarının mobilya ihtiyaçlarını merkezde yer alacak firmalardan karşılayabileceğini dile getiren Kayacan, tüketicilerin interia'da firmaların tasarım, teknolojik gelişme, mimari gibi konulardaki faaliyetlerini takip edebileceğini anlattı.


Kayacan, "Bu merkezle ihracata ve tasarım kültürüne destek olmayı da amaçlıyoruz. Yıl boyunca gerçekleştireceğimiz organizasyonlarla İstanbul'da mobilya tüketicilerini bir araya...