29 / 03 / 2024

İrfan Balıoğlu

İrfan Balıoğlu

Zeynep Miraç Hürriyet Gazetesi'nde İrfan Balıoğlu ile yaptığı röportaja yer verdi. İstanbul’un özellikle yüksek yapılarının neredeyse tamamında onun el izi var. Bilmediğimiz yalnızca adı değil, aynı zamanda hikayesi...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Aşçıoğlu'ndan Ispartakule ve Bahçeşehir'e 2 yeni proje geliyor!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada  5 milyar liralık iki projeye başlayacaklarını dile getirdi. İşte detaylar...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Şahap Kavcıoğlu, Merkez Bankası Başkanı oldu!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın görevine son verildi ve yerine Şahap Kavcıoğlu getirildi.

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleşoğlu Yemişen İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Hamza Keleş, Nihat Yemişen, İrfan Yemişen ve Musa Keleş ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Orhan Bıçakçıoğlu'ndan sel eleştirilerine yanıt!

Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Beşikdüzü'nde meydana gelen sel ve heyelan felaketi sonrasında çamur ve balçıkla kaplanan ilçede temizlik çalışmaları aralıksız sürerken teleferik projesi nedeniyle eleştirildi.

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savcı Oğlu İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Gül ve Selami Gül ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

İrfan Balkanlıoğlu'dan turizm yatırımcılarına çağrı!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde turizm yatırımları konusunda en avantajlı ve uygun yerin Ordu olduğunu belirterek, yatırımcılara her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi.

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, arsada vadeli satış devrini başlattı!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul, toprağa yatırım yapmak isteyenlere vadeli satış kampanyası başlattı. Çalımlıoğlu, yatırımcıların vadeli satışta Balıkesir arazileri ile büyük oranda kâr marjı elde edeceklerini söyledi.

Zeki Toçoğlu Hendek çalışmaları ile ilgili bilgi aldı!

İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Hendek Belediyesi Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu, “Birlik içerisinde çalışacak, Hendek’in birincil ihtiyaçlarına dönük gerekli adımları atmaya devam edeceğiz”dedi

İrfan Tatlıoğlu kimdir?

Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu kimdir? İrfan Tatlıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Tatlıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte İrfan Tatlıoğlu...

İrfan Balkanlıoğlu: Ordu-Giresun Havalimanı 300 milyon TL'ye mal oldu!

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu yaptığı açıklamada kamulaştırma yapılmadan Türkiye ’de ilk kez denize dolguyla yapılan Ordu-Giresun Havalimanı’nın karaya yapılmaktan çok daha ucuza mal olduğunu kaydetti.

İrfan Balıoğlu Haberi

İrfan Balıoğlu

Zeynep Miraç Hürriyet Gazetesi'nde  İrfan Balıoğlu ile yaptığı röportaja yer verdi.


Yaşadığımız şehirde iz bırakmış olanlar vardır, adlarını dahi bilmeyiz. İrfan Balıoğlu onlardan biri. İstanbul’un özellikle yüksek yapılarının neredeyse tamamında onun el izi var. Bilmediğimiz yalnızca adı değil, aynı zamanda hikayesi... Güce, iradeye, yaşama dair düşüncelerinizi alt üst edecek bir hikâye...


Sizin için Stephan Hawking’ten daha zeki diyorlar…

- Yalan söylüyorlar. Böyle bir şey olamaz.

Yakın tarihte Hawking’in eşinin bir kitabı çıktı,  onun hayatındaki kadın olarak. Biliyorum ki sizin hayatınızdaki kadın da anneniz Yıldız Hanım’dı. 

- Annem çilekeş ve çok fedakâr bir Anadolu kadınıydı. Biz üç kardeşiz, en büyüğü benim. Annemi kaybedinceye kadar, yani üç ay öncesine kadar biz onunla neredeyse hiç ayrılmadık. Benim kas hastalığım şu: Zaman içinde kas hücreleri yağ hücrelerine dönüyor....