24 / 04 / 2024

iş makinası

iş makinası

Tam zamanlı olarak Ekim ayında 33 ilde başlayan Kentsel Dönüşüm Projesi iş makine sektörünü canlandırdı.

Kentsel dönüşüm projesinde 10 bin operatör ihtiyacı var!

6,5 milyon konutu depreme karşı güçlendirecek kentsel dönüşüm projesinde en çok ihtiyaç duyulan şey iş makineleri oldu.

Philips’ten içinizi ısıtan haber! Meraklıları sakın kaçırmayın! Çelik termoslu filtre kahve makinesi sonunda Türkiye’de

Soğuk kış günlerinde artık kahveniz sıcak kalacak. Philips, uzun zamandır Türkiye’de satışı olmayan çelik termoslu filtre kahve makinasını satışa açtı. Benzerlerine açık ara fark atabilecek nitelikteki ürünün fiyatı da içinizi ısıtacak.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Gaziantep'te gayrimenkul zengini dilenci yakalandı!

Gaziantep'te görme engelli taklidi yaparak dilenen kadının üzerinde 2 iş makinası, 1 otomobil, 1 daire çıktı.

Rusya'da bina iş makinasının üzerine çöktü!

Rusya'da bir binanın yıkımı sırasında bina iş makinasının üzerine çöktü. Faciadan dönülen olayda can kaybı yaşanmadı.

İzmit Şirintepe'deki metruk bina yıkıldı!

Şirintepe Mahallesi’nde görüntü kirliliği oluşturulan eski bir yapı İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkıldı. Müyesser Sertel ve hissedarlarına ait binanın yıkımı iş makinası yardımıyla gerçekleşti.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binası yıkılıyor!

Adana Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının son 6 katının yıkım çalışmaları başladı. Fazladan yapılan son 6 kat, temele zarar vermemek için iş makinası kullanılmadan özel beton kesim teknikleriyle tıraşlanacak.

Kocaeli eski Valilik binası yıkıldı!

Kocaeli’de yeni Valilik Kompleksi’nin yapılmasının ardından 41 yıldır faaliyette olan Eski Valilik Binası’nın yıkımına başlandı. Yıkım için iş makinasının başına geçen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Eski Valilik Binası’na ilk kepçeyi vurarak yık

Hilti güçlü kırma özelliği olan TE 3000 AVR makinasını geliştirdi!

Global inşaat endüstrisine ileri teknoloji çözümler sunan Hilti’nin bugüne kadar geliştirdiği en güçlü kırıcı makinesi olan TE 3000 AVR, saatte 6 tona kadar beton kırma potansiyeli ile dikkat çekiyor.

Beylikdüzü Belediyesi 13 adet iş makinası satın aldı!

Beylikdüzü Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni satın aldığı 4’ü iş makinası, 4’ü kamyon grubu olmak üzere toplam 8 iş aracının ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne alınan 5 aracın tanıtımını Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirdi

Fırın ruhsatı almak için gerekli belgeler!

Fırın açılabilmesi için, açılacak yerin kapalı alanı en az 60 m2 olması; Sanayi tipi bulaşık makinası,ve Yağ tutucu takılacak lavabo altına olması gerekiyor. Peki, fırın ruhsatı almak için gerekli belgeler nelerdir?

Afyonkarahisar'da bir arazide yangın çıktı!

Afyonkarahisar merkezde hububat ekili alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Ekipler, otluk alana sıçramaması için iş makinası kullanılan çalışmalarda yangının, yerleşim yerleri ve okullara sıçramaması için yoğun çaba gösterdi.

3.Havalimanı inşaatında iş kazası: 1 ölü!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Akpınar Köyü ' nde 3. Havalimanı inşaat alanına dolgu toprağı temin edilen şantiye alanında bir iş makinası, operatörüyle birlikte gölete uçtu...

3. Havalimanı inşaatında kaza! 1 işçi kayıp!

İstanbul'da Eyüp ilçesine bağlı Akpınar Köyü ’ nde 3. Havalimanı inşaat alanına dolgu toprağı temin edilen şantiye alanında bir iş makinası, operatörüyle birlikte gölete uçtu...

iş makinası Haberi

iş makinası

Tam zamanlı olarak Ekim ayında 33 ilde başlayan Kentsel Dönüşüm Projesi iş makine sektörünü canlandırdı. 400 milyar dolar ayrılan kentsel dönüşümde 4 bin adet iş makinesinin kullanılması öngörülüyor. Yeni tasarımlar, ürünler ve farklı çözümlerle birlikte sektörün yüzde 20 büyüyeceği öngörülüyor. 


Yabancı iş makinesi üreticileri süreci yakın takibe aldı. Türkiye'de 10 yaş sınırı altında 61 bin adet iş makinesi bulunuyor. Fakat bu makineler kentsel dönüşüme uygun değil. Hem zamandan hem de paradan iş tasarrufu sağlayan iş makinaleri için İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Divriş, Ar-Ge çalışmalarını başlattıklarını söyledi. Yeni tasarlanan iş makineleri 100 bin dolar ile 300 bin dolar arasında...