28 / 03 / 2024

iskenderun park forbes avm

iskenderun park forbes avm

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan Park Forbes AVM açıldı. Park Forbes'de ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak.

Tekin Acar, Türkiye genelinde mağaza açmaya devam ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

İskenderun Numune Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkına yeni modern yeşil alanlar oluşturduklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, Park Bahçe Müdürü Aylin Selçuk ile birlikte Numune Mahallesi parkının bakım, onarım, düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

İskenderun Buluttepe'ye yeni park!

İskenderun’da vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren İskenderun Belediyesi, Bulutttepe Mahallesi sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda yeni bir park yaptı.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Altınbaş, Antalya ve İskenderun’da iki mağaza açtı!

Mücevherat sektöründe adından sıkça bahsettiren Altınbaş, Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Novada AVM’de ve İskenderun Park Forbes AVM’de iki yeni mağaza açtı. Altınbaş, Antalya’daki mağaza sayısını 7’ye, İskenderun’da ise 2’ye çıkardı.

İskenderun Park Forbes AVM açıldı!

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan Park Forbes AVM açıldı. Park Forbes'de ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak.

TeknoSA, Hatay ve Denizli'de mağaza açtı!

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

İskenderun Park Forbes AVM 17 Haziran'da açılıyor!

İskenderun'un yeni yaşam merkezi olacak olan Park Forbes alışveriş merkezi 17 Haziran'da İskenderunluların hizmetinde olacak.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenileniyor!

İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi park bahçe ekipleri Denizciler ’de bulanan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal parkını yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

İskenderun Kurtuluş'taki gecekondular park için yıkıldı!

İskenderun Belediyesi şehrin merkezine yeni bir yeşil alan daha kazandırıyor. Kurtuluş Mahallesi eski İŞKUR binası arkasında oluşturulacak yeni yeşil ve park alanı için gecekondu binalar yıkıldı.

İskenderun'da park alanları incelendi!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçedeki park alanlarında inceleme yaptı daha sonra Havuzlu Çarşı arkasında yapılmakta olan park alanındaki çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Aylin Selçuk'tan bilgi aldı.

İskenderun Barış Parkı hizmete açıldı!

“Daha yeşil İskenderun” sloganıyla ilçede birçok önemli projeye imza atan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kente yeni bir park daha kazandırdı.

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi üzerinde şehir parkı oluşturulması için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi. Seyfi Dingil, şehir parkı olacak eski karayolları arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

iskenderun park forbes avm Haberi

iskenderun park forbes avm

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan 'Park Forbes', keyifli konaklama ve alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri, otoparkı, ulaşım kolaylığı ile İskenderun'da dün saat 14.00'de kapılarını açtı. İskenderun'a ilk kez gelecek olan giyim ve restoran markaları, fitness ve Spa center'ı, sinema salonları, eğlence alanları ile İskenderun'un yeni yaşam merkezi olmayı hedefleyen 'Park Forbes'te tüm hazırlıklar tamam. 


Park Forbes, yılın her döneminde sosyal yaşama keyif katacak; alışveriş hizmetleri, aktivite alanları ve etkinlikleri ile birçok farklı hizmet yer alacak. Tüm markaların çok farklı mimari anlayışı ile açacakları mağazalar, özel dekorasyonlu iç ve dış alanları, geniş galerileri, rahat ve güvenli alışveriş, dinlenme alanları ile uzun ve keyifli saatler yaşatmak amacıyla özel olarak tasarlandı. 


Park Forbes'de; H&M, Vakkorama, Vakko Butik,...