18 / 04 / 2024

iski Dursun Atilla Altay

iski Dursun Atilla Altay

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne Hayri Baraçlı atandı, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci ve İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay atandı. Devir teslim töreni Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşti...

Dolar arama günlerine geri dönebiliriz diyen Ekonomist Atilla Yeşilada isyan etti! Kapalıçarşı’ya müdahale edilebilir

Ekonomist Atilla Yeşilada az önce twitter hesabı üzerinden Kapalıçarşı'ya müdahale edilebileceğini, döviz büfelerine komisyon kuralı gibi kısıtlamaların da olabileceğini söyledi. 

Ekonomist Atilla Yeşilada uyardı! Dolar o tarihte fırlayacak, hazır olun!

Ekonomist Atilla Yeşilada dolar ile ilgili, ''dolar fırlayacak, hazır olun'' uyarısında bulunarak doların yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Peki dolar ne zaman yükselecek?

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak

Doları olanlar hemen siper alsın! Bundan sonra dönüşü yok! Ekonomist Atilla Yeşilada resmen açıkladı! Dolar böyle olacak.

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dursun Ünsal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ünsal tarafından kuruldu.

''Çok büyük bir dolar şokuna hazır olun'' diyen Atilla Yeşilada çok sert uyardı

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada  dolarda çok büyük şok yaşanacak diyerek yatırımcıları uyardı...

Merkez Bankası'nın 'gece yarısı hamlesi'ne Atilla Yeşilada'dan flaş yorum!

Merkez Bankası'nın gece yarısı çıkardığı genelgeye ekonomist Atilla Yeşilada'dan dikkat çeken bir yorum geldi.

''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' diyen Atilla Yeşilada'nın söyledikleri soğuk duş etkisi yarattı

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yakından takip edilirken ünlü ekonomist Atilla Yeşilada dolar kurunun seyri ile ilgili ''Doların kafasına sopa ile vuruyorlar'' dedi ve acı faturanın geleceği tarihi açıkladı...

Altın, dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş piyasaları sallamaya geliyor

Altın ve dolar piyasaların gündeminde yer almaya devam ediyor. Şimdi altın ve dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş yükselerek geliyor. İşte gümüş fiyatları 5 Ağustos 2022...

Ekonomist Atilla Yeşilada'dan korkunç iddia: "4 büyük kriz kapıda"

Deneyimli ekonomist Atilla Yeşilada, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik tabloya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Atilla Yeşilada'dan dolar hakkında kritik yorum

Ekonomist Atilla Yeşilada, BDDK düzenlemesinin ekonomiyi kur şokundan en fazla ağustosa kadar kurtarabileceğini ifade etti.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

iski Dursun Atilla Altay Haberi

iski Dursun Atilla Altay

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Kadir Topbaş, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen devir teslim törenine katıldı. 


Topbaş, törende yaptığı konuşmada, emekliye ayrılan Genel Sekreter Prof. Dr. Adem Baştürk ve üniversitedeki görevine geri dönen İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir'e, İstanbul'a hizmetlerinden ve katkılarından dolayı teşekkür etti.


Topbaş, Adem Baştürk'ün emekliye ayrılması ile yerine İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı'nın, İETT Genel Müdürlüğü'ne Mümin Kahveci'nin, İSKİ Genel Müdürlüğü'ne Dursun Atilla Altay'ın atandığını belirtti.


Başkan Topbaş konuşmasının ardından Prof. Dr. Baştürk ve Prof. Dr. Demir'e "Teşekkür Belgesi" ve plaket verdi.


- Saraçhane'de devir-teslim


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinden emekliye ayrılan Prof. Dr. Adem Baştürk, makamını Hayri Baraçlı'ya devretti.


Saraçhane'deki Genel Sekreterlik makamında yapılan devir teslim töreninde mesai arkadaşlarından helallik alan Baştürk, "13 yıl boyunca bu...