26 / 04 / 2024

iskoçya kincavel

iskoçya kincavel

5 bin Türk'ün para karşılığı lord ve lady sertifikası aldığı İskoçya'nın Kincavel kentinde en küçük toprak parçasına sahip olan herkese bu sertifika veriliyor...

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İskoçya'daki Barlocco Adası minimum 150 bin sterline satışa sunuldu!  

İskoçya'nın batı kıyısı açıklarındaki Barlocco Adası, minimum 150 bin sterlin (3 milyon 670 bin Türk Lirası) fiyatla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

İskoçya’da öğrenip Mardin evi yaptılar!

British Council tarafından destek verilen ve Kültürel Mirası Koruma Derneği ile Edinburgh World Heritage'nin gerçekleştirdiği Kültürel Mirasın Korunmasında KORU Projesi kapsamında Mardin’de yıkılma tehlikesi bulunan eski bir taş ev yenilendi.

İskoçya Edinburgh’ta evsizlere köy kuruldu!

İskoçya Edinburgh’ta belediyenin ‘Social Bite’ adlı vakfa bağışladığı arsaya, evsizlerin barınması için köy kuruldu.

İskoçya Edinburgh'da evsizler için köy kuruldu!

İskoçya'nın Edinburgh kentinde, evsiz vatandaşların barınabileceği yeni bir köy inşa edildi.

İskoçya'da 900 bin TL'ye şato satışa çıkarıldı!

İskoçya'nın Fife kentinde 1870 yılında yapılan bir şato 200 bin pounda (900 bin TL) satışa çıkarıldı. 5 dönüm orman arazisi içinde bulunan şatonun fiyatı emlak piyasasını salladı.

İskoçya'daki tarihi şato 17.3 milyon TL'ye satılıyor!

İskoçya'nın Ardnamur şehrinde bulunan Glenborrodale Şatosu satışa çıkarıldı. Tarihi şato için 3.75 milyon pound (17.3 milyon TL) istendi.

İskoçya’daki Ulva Adası 19.6 milyon TL'ye satılıyor!

İskoçya, Britanya Adaları arasındaki ikinci büyük ada olan Ulva’yı satışa çıkardı. Adanın yaklaşık değeri 19.6 milyon TL olarak belirtiliyor.

İskoçya'daki Tanera Mor adası 7.3 milyon TL'ye satışta!

İskoçya’da sahibinden satılık ‘kelepir’ ada... Gözde tatil mekânlarından olan Tanera Mor isimli adada 9 ev bir de okul bulunuyor, alt yapı sıkıntısı yok, elektrik rüzgârdan elde ediliyor. Fiyatı ise 1.95 milyon İngiliz sterlini.

İskoçya Rudh-A-Chruidh adası 3.8 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İskoçya'da küçük Rudh-A-Chruidh adası, içindeki evle 950 bin sterline (3.8 milyon TL) satışa çıkarıldı. Ada ve evin fiyatının Londra'da milyonerlerin yaşadığı Kensington bölgesinde mütevazı bir dairenin fiyatıyla eşdeğer olduğu ifade ediliyor.

Taylor Swift: İskoçya'da şato satın almadım!

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, erkek arkadaşı DJ Calvin Harris’in memleketi İskoçya’dan şato satın aldığı söylentilerini yalanladı. Taylor Swift, “Şu an bir şato satın almadım” dedi.

İskoçya'da 325 bin liraya 22.5 metrekarelik satılık ev!

İskoçya'daki 22.5 metrekarelik ev, 'Dünyanın En Küçük Evi' olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Denize sadece 30 metre uzaklıkta bulunan tek odalı ev, 325 bin liradan alıcısını bekliyor.

iskoçya kincavel Haberi

iskoçya kincavel
İskoçya'nın Kincavel bölgesinde bir metrekare toprakla beraber lord ve lady sertifikası veriliyor. Türkiye'den de Deniz Seki, Alex De Souva ve bir çok kişinin lord ve lady ünvanı aldığı belirtildi. Şirketin Türkiye temsilcisi Fırat Kurtoğlu, İskoçya kanunlarına göre Kincavel'de büyük veya küçük bir toprağı olan herkese lord ve lady sertifikası veriliyor. Türkiye'den 5 bin kişinin para karşılığı lord ve lady sertifikası aldığı...