29 / 03 / 2024

İSMOB 2017

İSMOB 2017

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Mobilya seçimi ruh halimizi etkiliyor!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) mobilyanın fiziksel ve ruhsal sağlığa etkileri paneliyle masaya yatırıldı.

İSMOB 2017'de tasarım öne çıktı!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) özel etkinliklerle devam ediyor.

Newjoy İSMOB'a katıldı!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan İSMOB Fuarı’nda iddialı bir ürün gamıyla yer alıyor.

İSMOB’da mobilyalar konuşacak!

İSMOB mobilyaların dile geldiği özel bir törenle açıldı. 10-15 Ocak 2017 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan İSMOB’da bu yıl 500’den fazla ürün sergileniyor.

Addo Furniture, İSMOB'ta yeni tasarımlarını tanıtacak!

Uluslar arası tasarım anlayışı ile ofis mobilyaları sektöründe özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriyor.

İder Mobilya yeni koleksiyonlarını İSMOB’da!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak olan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

İSMOB 10 Ocak’ta TÜYAP’ta açılacak!

TÜYAP Fuarcılık ile Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nın 13’üncüsü TÜYAP Beylikdüzü’nde kapılarını açacak.

İSMOB 15 Ocak'a kadar devam edecek!

500’den fazla markanın en son moda ürünlerinin sergilendiği İSMOB 2017; evlenmeye hazırlanan, evini yenileyen ya da yeni yılın mobilya trendlerini görmek isteyen herkesi 15 Ocak Pazar akşamına kadar TÜYAP’a bekliyor.

Trabzon Botanik 2017'de hizmete açılacak!

2017 yılı sonu itibariyle bitirilmesi planlanan parkta sürdürülen çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, botanik parkın Trabzon için önemine dikkat çekti.

Trabzon'un 130 dönümlük Botanik Park'ı 2017'de tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin Çamoba'da 103 dönümlük arazi üzerinde yapımına başladığı Botanik Park'ta çalışmalar aralıksız devam ediyor. Parkın 2017 yılı sonu itibariyle bitirilmesi planlanıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal'de teslimler Aralık 2017'de!

İş GYO ve Nef işbirliğinde hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine sahip proje 17 bin 944 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Ataşehir'de Ağaoğlu İnşaat imzasıyla inşa edilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor. Projede ödeme planı henüz netleşmedi.

Bağcılar Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler 2017 Ağustos'ta!

Mayra İnşaat ile Tanışlar İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde teslimlerin 2017 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 4 blok halinde yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri 2017'de teslim edilecek!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat, Bağcılar'da yeni bir konut projesi için çalışmalara başladı.11 dönümlük alan üzerinde, 7 bin 800 metrekare yeşil alana sahip Kirazlı Koru Evleri, 2017 yılında teslim edilecek.

Kocaeli Double Tree By Hilton 2017'de açılacak!

Hilton, Kartepe'deki Bureau isimli dev projesi için, otel zincirinin en lüks markası olan Double Tree By Hilton'u verdi. 2017'de açılacak olan otel Kocaeli'nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler 2017 Ağustos'ta!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde teslimlerin 2017 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 232 konut bulunuyor.

Trabzon Botanik 2017 sonunda tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çamoba’da 103 dönüm alanda yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’in 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Pendik Atlantik Life teslimleri 2017'de yapılacak!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanıyor. Atlantik Yapı imzası taşıyan proje konum olarak İstanbul Pendik'te yer alıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen My Newwork projesinde ofis teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

İSMOB 2017 Haberi

İSMOB 2017

Mobilya üretiminde kaliteyi moda ve tasarımla buluşturan Tuna Ev ve Tuna Ofis, 10 - 15 Ocak tarihlerinde TÜYAP’ta düzenlenen dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’a katıldı. Yurt içinden ve yurt dışından tasarımcılarla çalışan Tuna, ev ve ofisteki yeni ürünlerini de ilk kez fuarda sergiledi. 


Tuna Ev’den ödüllü tasarımlar

Fuar bünyesinde düzenlenen ve her yıl birçok markanın en özel ürünleri ile katıldığı İSMOB Tasarım Yarışması’nda, Tuna Ev üç ödül kazandı. 44 firmanın 155 ürünle yer aldığı yarışmada; yemek odası, oturma - dinlenme, genç odası, yatak odası, uyku, tamamlayıcı mobilya ve aksesuarlar, en iyi stant olmak üzere yedi kategoride değerlendirme yapıldı. Tuna Ev, dört kategoride aday olduğu yarışmadan üç ödülle dönerek, en fazla kategoride ödül alan iki firmadan biri oldu.


En İyi...