28 / 03 / 2024

ısparta yatırımları

ısparta yatırımları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla Isparta'da 4 bin 369 konut projesi başlattıklarını söyledi.

Isparta'da 4 bin konut projesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, toplu konutta 4 bine yakın konut projesinin Isparta'da hayata geçirdiklerini söyledi.

Isparta'da 26 proje için 29 milyon TL'lik destek!

IPARD 1 hibe desteği programı kapsamında Isparta'ya 2013-2016 yılları arasında 143 milyon liralık yatırım kazandırılacak. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Isparta İl Koordinatörlüğü, IPARD 2'nin ilk çağrı döneminde de 26 projeye destek sağlayacak.

Isparta'nın köylerine 11 milyon TL'lik yatırım!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, KÖYDES projelerine 2017 yılı için yaklaşık 11 milyon TL ödenek ayrıldığını belirterek, toplam 107 proje yürütüldüğünü açıkladı.

Isparta'ya dev eğitim kompleksi inşa edilecek!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yaptığı açıklamada Isparta'ya içinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul binalarının olduğu eğitim kompleksi yapmayı planladıklarını söyledi.

Isparta'ya 8 yeni köprü inşa edilecek!

Isparta Belediyesi yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Belediye bu kapsamda kente sekiz yeni köprü inşa etmeyi planlıyor.

Isparta'ya 7 katlı otopark için izin hazır!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezinde yer altı otopark yapmak isteyenlere çağrıda bulundu. Günaydın, gerekli izinleri vereceklerini belirtti.

Isparta'da hangi yatırımlar yapılacak?

Belediye önü yer altı 3 katlı otopark ile Halı Sarayı altındaki otoparkı tamamlayarak hizmete sunan Isparta Belediyesi, Çelebiler Mahallesi yer altı 4 katlı otopark yapımında da son katın kalıp çakımlarını sürdürüyor.

Isparta Kasımlar Barajı yılsonunda tamamlanacak!

Isparta Sütçüler'de yapımı devam eden Kasımlar Barajı ve HES projesinde incelemelerde bulunmak için DSİ yetkilileri çalışmaları yerinde gözlemledi. Projenin yılsonunda tamamlanarak yılda 25 milyon TL ekonomiye katkı yapması hedefleniyor.

Adem Çoşkun: Isparta'ya modern konutlar gelecek!

Isparta Sütçüler İlçesi'nde Kasımlar Barajı ve HES projesinde incelemelerde bulunan DSİ 18. Bölge Müdürü Adem Coşkun, eski evlerinin yerine ev yapılmasını isteyen 24 vatandaş için ise değerinin 3 kat fazlası yeni evlerin yapılacağını bildirdi.

Şükrü Başdeğirmen: OSB’lerimiz yatırımcı bekliyor!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yatırımcılara seslenerek Isparta’nın hammadde potansiyelinin kullanılmasını ve devlet teşviki de bulunan bu alana yatırım yaparak bir dünya markası yaratılması gerektiğini belirtti...

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları ve Masanda Turizm Yatırımları ile birleşti!

Akfen GYO, Isparta Yurt Yatırımları Anonim Şirketi'ni ve Masanda Turizm Yatırımları Anonim Şirketi'ni tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde "devir alınması" suretiyle, şirket bünyesinde birleşecek.

Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 165 milyon dolara geriledi!

Yabancı sermayeli şirketlerin Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 oranında azalarak 165 milyon dolara geriledi

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

ısparta yatırımları Haberi

ısparta yatırımları

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde, Isparta'ya, altısı hastaneden oluşan 17 sağlık tesisi kazandırdıklarını dile getirerek, TOKİ vasıtasıyla ilde 4 bin 369 konut projesi başlattıklarını söyledi.

Isparta'ya 2002'ye kadar sadece 92 kilometre bölünmüş yol yapılmışken AK Parti'nin 107 kilometre ilaveyle mesafeyi 199 kilometreye çıkarttığını vurgulayan Erdoğan, Isparta ile Antalya arasını 10 kilometre kısaltacak Dereboğazı-Antalya yolunun gelecek yıl tamamlanacağını belirtti.

Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Isparta-Burdur-Antalya hızlı tren hattının proje çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Erdoğan, Süleyman Demirel Havalimanı'nın modernize edildiğini ve yolcu trafiğinin arttığını...