29 / 03 / 2024

ıspartakule kuzey marmara otoyolu

ıspartakule kuzey marmara otoyolu

Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkılıyor!

Yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin yapım dönemi müşavirlik hizmetine ilişkin ihale 5 Kasım'da Ankara'da gerçekleştirilecek. 

Kuzey Marmara Otoyolu dünya çapında ses getirecek!

Bittiğinde dünyanın en geniş tünellerine sahip olacak olan Kuzey Marmara Otoyolu, dünyanın konuştuğu projeler arasında yer alıyor. Toplamda 400 kilometrelik uzunluğa sahip olan yol, Asya ve Avrupa kıtalarının gözdesi olacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 'Nakkaş-Başakşehir kesimi' ihalesi yapıldı!

Karayolları’nda, milyarlarca TL'lik dev bir ihale daha sonuçlandı. Kuzey Marmara Otoyolu'nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” (bağlantı yolları dahil) ihalesini, Rönesans Grubu aldı. İhale bedelinin 8 milyar TL civarında olduğu ileri sürüldü. 

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Kuzey Marmara Otoyolu hızla tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu’nun önemli bir bölümünü oluşturan Sevindikli – İzmit Kavşakları'nın geçici olarak hizmete açılacağını açıkladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun güzergahı ve fiyat bilgisi!

Kuzey Marmara Otoyolu güzergah bilgileri ve ücretlendirme durumu, pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Yıl sonuna kadar tüm etapları tamamlanacak olan Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı, böylece Anadolu Yakası'ndan başlayıp Avrupa Yakası'nda Silivri'ye kadar devam edecek. İşte,, Kuzey Ma

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamı 21 Aralık'ta açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimiyle birlikte tamamlanarak 400 kilometrelik yolla Asya ve Avrupa'nın birbirine bağlanacak projenin yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 21 Mayıs'ta!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesiminin ihalesini 21 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu satılıyor mu?

Çin menşeili bir şirketin Üçüncü Boğaz Köprüsü'nü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nu satın alacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ıspartakule kuzey marmara otoyolu Haberi

ıspartakule kuzey marmara otoyolu


Ispartakule, İstanbul'un planlanan mega projeleriyle yeni şehir olacak. Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla yatırımcının gözdesi olacak Ispartakule bölgesi  TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak değerlendirildi.


Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan  3.Havaalanı ile 3 köprü güzergahı Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor. 



Kanal İstanbul nereden geçiyor?


Açıklamalara göre, resmî adıyla Kanal İstanbul, şehrin Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek. Hâlihazırda Karadeniz ile Akdeniz arasında alternatifsiz bir geçit olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğini rahatlatmak adına Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir suyolu açılacak. Kanalın Marmara Denizi ile birleştiği noktada 2023 yılına değin kurulması öngörülen iki yeni kentten biri kurulması planlanıyor.



453 milyon metrekarelik şehir


453 milyon metrekareye kurulması planlanan Yeni Şehir'in 30 milyon metrekaresini...