26 / 04 / 2024

ıspartakule metrosu ihalesi

ıspartakule metrosu ihalesi

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattı ihalesi yarın gerçekleşecek. 18,5 kilometre uzunluğundaki metro hattında 11 istasyon yer alacak.

Kanal İstanbul'un tren hattı ihalesi iptal edildi! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda son dakika!

Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul geçişi demiryolu hattı inşaatının, danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi iptal edildi. İhalenin, şartnamenin tekrar düzenlenerek rekabet imkanının arttırılması amacıyla iptal edildiği belirtildi. İşte detaylar...

İzmir Büyükşehir'den Buca metrosu açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, gündemden düşmeyen Buca metrosu ihalesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama..

Tunç Soyer'den Buca metrosu ihalesi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer son zamanlarda sık sık gündeme gelen Buca metrosu yapım ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Soyer'in o açıklamaları...

Danıştay’dan Halkalı-Ispartakule demiryolu ihalesi için iptal kararı!

Kanal İstanbul geçişi kapsamında Halkalı ile Ispartakule arasına yapılması planlanan demiryolu ihalesi, Danıştay tarafından iptal edildi.

Buca Metrosu'nun ihalesine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık ayı meclis oturumunda Buca Metrosu ihalesi gündem oldu. AK Partili üyeler 529 milyonluk farka dikkat çekerken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de iddiaları yanıtladı...

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı!

Altunizade-Çamlıca Metrosu'nun ihalesi yapıldı. 4 kilometre uzunluğa sahip olan ve 4 durağın bulunacağı hat, Güryapı Taahhüt Şirketi tarafından yapılacak.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu ihalesi için geri sayım başladı!

Ankara'da hayata geçirilecek yeni metro hattının inşaatı için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla anlaşma yapıldı. Kredi anlaşması sonrasında kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacak. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Metrosu'nun ihalesine 3 firmadan teklif!

Konya'da yıllardır beklenen Konya Metrosu'nun ihalesi gerçekleşti. İhale kamuoyunun da yakından bildiği 3 firma teklif verdi.

ıspartakule metrosu ihalesi Haberi

ıspartakule metrosu ihalesi


18,5 kilometre uzunluğundaki Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenkent-Esenyurt metro hattının ihalesi yarın gerçekleşecek. 11 istasyonun yer aldığı Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının iş süresi, yer tesliminden itibaren bin 80 gün olarak açıklandı.


İlk istasyonu Mahmutbey olacak olan  metro Bölge Parkı, Mehmet Akif, Halkalı-Atakent Toplu Konut, Tema, Hastane, Tahtakale, Ispartakule ve Bahçeşehir duraklarından geçerek Esenkent'e ulaşacak.



İhale Metni

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 

METRO HATTI İNŞAAT VE ELEKTROMEKANİK İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri yapım işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 20 nci maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecektir. 

Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 7 aday teklif vermeye davet edilecektir. 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2017/50203

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Büyükşehir Belediyesi...