28 / 03 / 2024

ıspartakuleye yapılacak yatırımlar

ıspartakuleye yapılacak yatırımlar

Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor.

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

GAP yatırımları bölge ihracatını 28'e katladı! Yapılan yatırımlar 14 milyar doları aştı

GAP kapsamında tarımdan sanayiye, ulaşımdan yenilenebilir enerjiye çeşitli sektörlerde 34 senedir bölgenin kalkınması için destek verilmekte. Bölge illerinin 2000 yılında 503,5 milyon dolar olan ihracatı, GAP kapsamında yapılan yatırımlar ile 14 milyar doları geçti. İşte haberin detayları...

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Hatay'da acele kamulaştırma yapılacak yatırımlar TBMM'de!

3103 sayılı Cumhurbaşkanı Kararına göre Hatay ilinde acele kamulaştırma yapılacak yatırım ve ilgili alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOGG Projesi'nde Aksaray'a yapılacak yatırımlar TBMM gündeminde!

TOGG Projesi kapsamında Aksaray'a yapılması planlanan yatırım olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ıspartakuleye yapılacak yatırımlar Haberi

ıspartakuleye yapılacak yatırımlar


Ispartakule, İstanbul'un planlanan mega projeleriyle yeni şehir olacak. Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı ve metro planlarıyla yatırımcının gözdesi olacak Ispartakule bölgesi  TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak değerlendirildi.


Markalı konut projelerinin birbiri ardına yükseldiği Ispartakule'ye yakın bir mesafede konumlandırılan  3.Havaalanı ile 3 köprü güzergahı Bahçeşehir–Ispartakule aksına büyük değer kazandırıyor. 



Kanal İstanbul nereden geçiyor?


Açıklamalara göre, resmî adıyla Kanal İstanbul, şehrin Avrupa Yakası'nda hayata geçirilecek. Hâlihazırda Karadeniz ile Akdeniz arasında alternatifsiz bir geçit olan İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiğini rahatlatmak adına Karadeniz ile Marmara Denizi arasında yapay bir suyolu açılacak. Kanalın Marmara Denizi ile birleştiği noktada 2023 yılına değin kurulması öngörülen iki yeni kentten biri kurulması planlanıyor.



453 milyon metrekarelik şehir


453 milyon metrekareye kurulması planlanan Yeni Şehir'in 30 milyon metrekaresini...