28 / 03 / 2024

İstanbul 6 mart elektrik kesintisi

İstanbul 6 mart elektrik kesintisi

Pendik, Sancaktepe, Çekmeköy, Tuzla ve Ümraniye'nin bazı mahallelerine 6 Mart Pazar günü elektrik verilemeyecek.

Demir fiyatları rekor zam sonrası fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 33 TL sınırına yaklaşması ile demir fiyatlarına okkalı zam geldi. Gelen zammın ardından demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç TL? 6 Mart 2024 demir fiyat listesi.

Volkswagen Polo Mart 2024 fiyatları ne kadar oldu? Model model açıklandı: Polo fiyat listesi!

Volkswagen Polo, modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan kompakt gövdesi ve geniş iç mekanı ile dikkatleri çekiyor. Peki Volkswagen Polo Mart 2024 fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Mart 2024 Polo fiyat listesi! 

ŞOK'ta 6 Mart güncel aktüel kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yarın birçok üründe indirim var!

ŞOK markette 6 Mart 2024'te birbirinde farklı ve seçili ürünlerde indirimli fırsatlar sunulacak. ŞOK market çarşamba kataloğundaki fırsat ürünleri raflarda yerini alıyor.  

CarrefourSA’da 1-6 Mart'ta "Ramazan" indirimleri başlıyor! CarrefourSA seçili birçok üründe indirim fırsatı! 

CarrefourSA 1-6 Mart'ta birçok seçili üründe indirim yapılacağı duyuruldu. Sıvı yağdan, domatese, pirinçten, salçaya kadar birçok üründe Ramazan kampanyası yapılacak.

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Arsa almak isteyenlere Mart müjdesi! İki ilde tam 15 arsa satılacak!

Trabzon ve Kayseri'de yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

Merakla beklenen tarihler resmen belli oldu. TOKİ İstanbul kura tarihleri peş peşe açıklandı! Hemen İstanbul TOKİ Mart kura takvimine bakın! Son dakika!

Samsung Galaxy A73 şok eden fiyat etiketiyle Carrefoursa'da! Sakın Kaçırmayın! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden Carrefoursa, Samsung Galaxy A73'te önemli indirimlere imza attı. İşte 6 Mart 2023 tarihli Samsung Galaxy A73 fiyat listesi ve özellikleri...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Migros'ta! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros, Xiaomi'nin en çok satan akıllı telefonları arasında yer alan Xiaomi Redmi 11 Pro'yu satışa sundu. Hemen buraya bakın! İşte 6 Mart 2023 Xiaomi Redmi 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne kadar 2023? 6 Mart evde bakım maaşı yatan iller!

Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak? soruları büyük bir ilgi ile soruluyor. İşte 6 Mart evde bakım maaşı yatan illere dair son detaylar!

Renault Captur'da 0.99 faiz fırsatı! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault Captur, tüm detaylarıyla SUV görünümünü güçlendirirken, sürücüleri cezbediyor. Renault Captur'da 50 bin TL'ye 0.99 faiz fırsatı! Captur Mart fiyatları ne kadar?  6 Mart 2023 fiyat listesi...

Benzine ve motorine zam kapıda mı? İşte 6 Mart Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 6 Mart Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

6 Mart 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.125,26 liradan satılıyor. 6 Mart 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 6 Mart altın fiyatları!

İstanbul 6 mart elektrik kesintisi Haberi

İstanbul 6 mart elektrik kesintisi



İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'nden yapılan açıklamaya göre, Pendik'te 09.00-13.00 saatleri arasında Şeyhli Mahallesi, Ada, Nar, Kılıç, Serin, Akdeniz, Burak, Saadet, Uysal, Sultan, İzzet, Can, Bakü, Bülbül, Zengin, Kaynarca, Kiram, Murat, Ankara, Sanayi, Akasya, Kanarya, Akit, Nizam, Vakit, Yurt, Mina, Şadırvan, Eren, Kumru sokaklarında elektrik kesintisi uygulanacak.


Sancaktepe'de 03.00-06.00 saatleri arasında, Emek Mahallesi, Fatih, Kardeş, Bengü, Ihlamur, Kayalar, Zekibey, Buğra, Onur, Sevim, Mehmet Akif Ersoy, Namık Kemal sokaklarına, 00.30- 03.00 saatleri arasında, Meclis Mahallesi, Yenice,  Sarıgazi Mahallesi Semiha, Taner, İnanç, Temaşa, Ören, Atatürk, Martı, Yokuş, Timur, Yenice sokaklarına elektrik verilmeyecek.


Çekmeköy'de 12.00-14.00 saatleri arasında, Sırapınar Mahallesi, Beykoz Sokak, 08.00-16.00 saatleri arasında, Çamlık Mahallesi, Şile Yolu Sokak elektrik alamayacak.


Tuzla'da 09.00-15.00 saatleri arasında, Postane Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak'ta, Ümraniye'de 10.00-15.00 saatleri arasında...