29 / 03 / 2024

İstanbul fikirtepe kentsel dönüşüm

İstanbul fikirtepe kentsel dönüşüm

Başkan Kadir Topbaş, Bakan Mehmet Özhaseki ile Fikirtepe başta olmak üzere İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdıklarını açıkladı.

Kentsel dönüşüm şirketlerinden ortak paydada buluşalım çağrısı!

Büyük kentlerde daha büyük problem olan sağlıksız ve dayanıksız binaların yenilenmesi için çözüm olarak getirilen 'kentsel dönüşüm' aşırı talepler yüzünden sorun yaşıyor. Şirketler, "Vatandaş l'e 3 istiyor. Ortak paydada buluşalım" diyor .

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Fikirtepe kentsel dönüşüm projesindeki son durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3468 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/2 Parsel 1.Etap İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Ilgın İnş. İç ve Dış Tic. A.Ş. ile 4 Mart 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3455 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/2 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Durmaz Oto. Petrol Ürün. İnş. San. ve Tic. A.Ş. - Kardelen Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. -Pramid Yapı Yol Enerji İnş. A.Ş. İş Ort. ile  ile 22 Şubat tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3468 ada 2 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3468/2 Parsel 2.Etap İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Maksem Yapı Tic. A.Ş. ile 25 Şubat tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3458 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3458/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici AHES İnşaat Tic. ve San. A.Ş. ile 18 Şubat 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3461 ada 2 parsel ve 3467 ada 4 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO, tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/2 parsel inşaatı işi ve 3467/4 parsel inşaatı işi sözleşmeleri 14 Şubat 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3467 ada 1 parsel ve 3456 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO, tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3467/1 parsel inşaatı işi ve 3456/1 parsel inşaatı işi sözleşmeleri 21 Ocak 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3463 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO, tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3463/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 17 Ocak 2022 tarihinde imzalandı.

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3472 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3472/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Maksem Yapı Tic. A.Ş. ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı.  

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3470/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - Okyanus Enerji Üretim İnşaat ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO'nun Fikirtepe ihalesine 1.5 milyar TL'lik teklif!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde İstanbul Fikirtepe'deki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in 'Fikirtepe'deki son ihale 1.5 milyar TL' başlıklı yazısı...

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/2-3 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 8 Aralık tarihinde imza atıldı. 

İstanbul fikirtepe kentsel dönüşüm Haberi

İstanbul fikirtepe kentsel dönüşüm

İstanbul için çok önemli olan Kabataş- Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun 1,5 kilometresini basın mensuplarıyla incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanacağının müjdesini verdi.


Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ile Fikirtepe başta olmak üzere İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdıklarını açıklayan Başkan Kadir Topbaş, “Dün Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki belediyemizi ziyaret etti ve İstanbul’daki kentsel dönüşümü masaya yatırdık. Bakanlığın ve belediyemizin üst düzey yetkilileri ile beraber İstanbul’un mahallelerini Fikirtepe başta olmak üzere tek tek ele aldık. Bunu özellikle ifade etmek istiyorum. Yani bir dakikamız, saniyemiz boş geçmiyor. Hava şartları ne olursa oysun, mesai arkadaşlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte gece gündüz çalışmaktayız” diye konuştu.


İDDİA SAHİPLERİ BAKLAYI AĞZINDAN ÇIKARSIN…

“Bazı çevrelerce belediyelerde yolsuzluklar var ifadesi kullanıyor....