26 / 04 / 2024

İstanbul havaray ihalesi

İstanbul havaray ihalesi

İstanbul’un ilk havaray ihalesi gerçekleşti. 12 Ocak'ta gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesine 7 firma katıldı. İtirazlar sonucunda toplam 4 firma devre dışı kaldı.

Kanal İstanbul ertelenmeyecek!

Kabinenin 100 günlük eylem planında yer alan Kanal İstanbul’un inşa sürecinde yeni bir döneme giriliyor. Kanal İstanbul projesinin ihalesi için geri sayım başladı.

Alarko Holding'den Havaray ihalesi açıklaması!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı İnşaat, Elektro-Mekanik, İnce İşler ve Araç Alımı ihalesine ilişkin açıklama yaptı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal!

Alarko Holding tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alarko Holding Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesinin iptal edildiğini açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray ihalesi iptal edildi!

Alarko Holding, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinde revizyon ihtiyacı doğması nedeniyle söz konusu ihalenin iptal edildiğinin bildirildiğini duyurdu.

İstanbul’un ilk havaray ihalesinde 4 firma devre dışı kaldı!

İstanbul’un ilk havaray ihalesi gerçekleşti. 12 Ocak'ta gerçekleşen Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesine 7 firma katıldı. İtirazlar sonucunda toplam 4 firma devre dışı kaldı.

Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptıklarını açıkladı.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı ihalesi yapıldı!

İstanbul’un ilk Havaray ihalesi yapıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattında 15 kilometre uzunluğundaki Havaray, 17 istasyondan oluşacak. 6 firmanın katıldığı ihalenin sonucu dosyalar incelendikten sonra açıklanacak

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün!

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray hattının ihalesi bugün saat 10:00'da gerçekleşecek. 11.7 kilometre uzunluğundaki hattın 2019 yılında açılması planlanıyor.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'nın ihalesi 7 Aralık'ta!

İstanbul'un ilk havadan gidecek tramvayı için ihaleye çıkılıyor. 11.7 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray hattının 2019 yılında açılması planlanıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Vadi İstanbul Havaray projesi yolda!

Vadi İstanbul Havaray projesi Artaş - Aydınlı - Invest - AFK Adi Ortaklığı tarafından yapılacak. Vadi İstanbul Havaray projesinin uzunluğu 750 metre olarak belirlendi.

Tuzla Havaray hattının ihalesi açık ihale usulü ile yapıldı!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak ve yaklaşık 5 km uzunluğunda olacak Tuzla havaray hattının proje ihalesi yapıldı. Açık ihale usulü ile yapılan ihaleye 11 firma katıldı.

Tuzla Havaray'ın proje ihalesi yapıldı!

D-100 Karayolu ile sahil arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi'nin proje ihalesi bugün gerçekleştirilirken, yaklaşık maliyeti 661 bin 55 lira olarak açıklanan projeye 11 başvuru yapıldı.

İstanbul havaray ihalesi Haberi

İstanbul havaray ihalesi

İhalede kriz çıktı!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından “Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı”nın inşaatı için 12 Ocak 2017 günü ihaleye çıkıldı. İstanbul’un ilk havarayı olan proje için Alarko Alsim, Doğuş İnşaat, Yapı Merkezi, KMB-Çelikler, Cengiz İnşaat, Gülermak-Nurol, Güryapı ihaleye girdi. 15 kilometrelik hat için 6 firma teklif sundu. itirazlar sonucunda en düşük 2 teklifi veren Alsim Alarko ve Doğuş İnşaat’la birlikte toplam 4 firma ihalede devre dışı bırakıldı.


İhalede 1 milyar 292 milyon TL ile en düşük teklifi Alsim Alarko verirken, ikinci en düşük teklif de 1 milyar 369 milyon TL ile Doğuş İnşaat firmasından geldi. İhaleyi en düşük teklifi veren Alarko Alsim'in kazandığı açıklandı. 


İhale sonucunda KMB Metro İnşaat-Çelikler İnşaat İş Ortaklığı tarafından Kamu İhale Kurulu'na (KİK) itiraz başvuruları yapıldı. MB Metro İnşaat-Çelikler...