29 / 03 / 2024

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı'nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Zeki Sayın 3 bin TL bedelle hizmet sağladıklarını söyledi. İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 2 bin 689 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 2 bin 689 yeni konut hayata geçirecek.

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Garanti İstanbul Yapı ve Yatırım Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Kar tarafından kuruldu. 

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ekin İstanbul Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüven tarafından kuruldu. 

TOKİ 100 bin konut İstanbul, Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

TOKİ kura çekimiyle ilgili tarih araştırmaları başladı. Başvuru ücretini bankalara ödeyip başvurularını tamamlayan birçok vatandaş şimdi ise kura çekiminin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ İstanbul Ankara ve İzmir kurası ne zaman?

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Yabancılar geçen yıl en çok İstanbul ve Antalya'dan konut aldı!

Yabancılara 2019 yılında en çok konut satışı yapılan şehirler İstanbul, Antalya ve Ankara oldu. İstanbul ve Antalya'da yabancıların satın aldığı konut sayısı 29 bin 808'e çıktı.

Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler konulu panelde neler konuşuldu?

İYİ Parti Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu'nda "Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler" konulu panel düzenlendi. Panelde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Prof. Dr. Cemal Saydam ve emekli büyükelçi Faruk Loğoğlu konuştu...

Ostim Yatırım 3 gayrimenkulünü 46.3 milyon TL'ye sattı!

Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.'nin Ostim OSB Mahallesi'nde bulunan 3 adet gayrimenkulü 46 milyon 296 bin 296,30 TL karşılığında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı İktisadi İşletmesi'ne satıldı...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde Kanal İstanbul yoğunluğu!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un iptali için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin hazırladığı itiraz dilekçesinin bir örneğini çıkaran yurttaşların İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine akını sürüyor.

En çok konut ve kira harcamasını İstanbullular yapıyor!

Türkiye'de hane halkı harcamalarının türlerine göre dağılımına yönelik yapılan araştırmada, İstanbul konut ve kira ödemelerine en çok bütçeyi ayıran şehir olarak öne çıktı...

Mustafa Destici: Kanal İstanbul projesi ve bütçesi detaylı şekilde anlatılmalı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  Kanal İstanbul projesinin ve bütçesinin kamuoyuna detaylı şekilde anlatılmasını istedi...

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi kuruldu!

Luxury İstanbul Ofis ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı Haberi

İstanbul Huzur ve Dinlenme Evleri Vakfı

Vakfın Beykoz'da bulunan ve 108 kişi kapasiteli dinlenme evi işletmesine ilişkin bilgi veren Zeki Sayın, 40 sakinin bulunduğu tesiste misafirlere ayda 2 bin 500 TL yatalak durumda olan ve özel bakım isteyen kişilere de 3 bin TL bedelle hizmet verdiklerini anlattı. 30 yıl süreyle bir hastaneler zincirine kiraladıkları arsa nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanı, iş adamı Mehmet Ali Aydınlar'ın daha önce bir banka tarafından eğitim kampı olarak kullanılan söz konusu yeri kendilerine hibe ettiğini kaydeden Zeki Sayın, yaşı ilerlemiş kişilerin  burada sağlık kontrollerinin de yapıldığını söyledi. 



Aydınlık...