25 / 04 / 2024

İstanbul INN İkitelli

İstanbul INN İkitelli

Ünal İnşaat İstanbul INN İkitelli projesiyle Dünya Mimarlık Festivali(WAF)'nde “Geleceğin Projeleri/Karma Kullanım” kategorisinde finale kaldı

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!

Yeni şube açılışlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, İstanbul İstoç, İkitelli Metro ve Afyonkarahisar şubelerini hizmete açtı.

İkitelli Şehir Hastanesi'nin detayları belli oldu!

İstanbul'daki İkitelli Sağlık Kampüsu nün detayları belli oldu. 2.6 milyar TL'lik yatırımın yapılacağı 2 bin 682 yataklı hastanede tek günde 68 bin hastaya hizmet verilebilecek

İstanbul Inn Levent'in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan'da başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Inn Levent'in ilk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı. İlk bloku Temmuz 2016'da tamamlanacak projede her daire için bir araçlık otopark bulunuyor.

Inn Levent'te ilk blok Temmuz 2016'da tamamlayacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı!

İlk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak olan, Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

İstanbul Inn Levent’in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan ayında başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi.

İstanbul Inn Levent temel atma töreni yarın gerçekleşecek!

Kağıthane’de kentsel dönüşümün ilk örneğini olarak anılan İstanbul Inn Levent projesinin temel açma çalışmalarında sona gelindi.

İstanbul Inn Levent'te teslimler 2016 Temmuz'da!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat'ın Mayıs ayında satışa çıkardığı İstanbul INN Levent, 200 milyon dolarlık yatırımla projelendirildi.

Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

60 ay vade imkanı sağlanan projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

Şişli İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

İlk bloğun da 130 adet dairenin bulunduğu proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Projede toplam 650 daire mevcut. Peki Şişli İstanbul Inn Levent teslimleri ne zaman?

Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları!

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

İstanbul Inn Levent Şişli satılık konut!

21 kattan meydana gelen proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Inn Levent Şişli satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

İstanbul INN İkitelli Haberi

İstanbul INN İkitelli



Mimarlık dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Dünya Mimarlık Festivali(WAF)’nin 2012 finalistleri açıklandı. 3-5 Ekim tarihleri arasında Singapur’daki Moshe Safdie imzalı Marina Bay Sands otelinde beşincisi gerçekleşecek festivalde, Ünal İnşaat İstanbul INN İkitelli projesiyle “Geleceğin Projeleri/Karma Kullanım” kategorisinde tek Türk firma olarak finale kaldı. 17 yılın bilgi birikimini genç kadrosunun dinamizmiyle birleştiren Ünal İnşaat, İstanbul INN İkitelli projesi ile inşaat sektörüne yenilikçi vizyon kazandırmaya devam ediyor. İşlevselliği, tasarımı ve konforu projelerinde bir araya getiren Ünal İnşaat, Dünya Mimarlık Festivali “Geleceğin Projeleri/Karma Kullanım” alanında finale kalarak başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu. 


Bu yıl 65'in üzerinde ülkeden rekor sayıda katılımın yaşandığı Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri'nde Ünal İnşaat, İstanbul INN İkitelli projesiyle "Future Project of the Year 2012" ödülünü almak...