25 / 04 / 2024

istanbul kore

istanbul kore

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile birlikle geçen yıl ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun ikincisi Gyeongju’da başlıyor.

Kanal İstanbul, Güney Kore'de gündem oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Güney Koreli firmaları davet ettiği Kanal İstanbul, Güney Kore basınında büyük yer buldu...

Kanal İstanbul'da Kore'nin yer alması iftihar vesilesidir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Kanal İstanbul projemizde özellikle Kore'nin yer alması bizler için ayrı bir iftihar vesilesi olacak." dedi...

Güney Kore, Kanal İstanbul'a talip!

Güney Kore'yi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Başbakanı Lee Nak-Yeon’ın talip olduklarını açıkladığı Kanal İstanbul Projesi'ni konuşacak...

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Young Dong Constructıon Co.Ltd. Merkezi Kore İstanbul Merkez Şubesi 3 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

1982 yılında Güney Kore, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış!

1982 yılında Güney Kore Devleti, kirasını ödeyemediği İstanbul Konsolosluğu'nu kapatmış. Mecidiyeköy'de bulunan konsolosluk binasına aylık iki bin doları (320 bin lira) ödeyemedikleri için konsolosluğu tasfiye etmişler.

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

HK Engineering Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Erengül Aras Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Mecidiyeköy, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü!

İstanbul Kore'de 2014 etkinlikleri yoğun ilgi gördü. İBB Kent Orkestrası Mehter Takımının seslendirdiği marşların ilgi gördüğü gecede, Türk ve Koreli katılımcılar iki ülkenin bayraklarını sallayarak marşlara eşlik etti.

İstanbul Kore'de 2014 yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile gerçekleştireceği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo 'nun hazırlıkları son aşamaya geldi.

İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’su başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile birlikle geçen yıl ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun ikincisi Gyeongju’da başlıyor.

Korea Erection Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Korea Erection Co Limited Merkezi Kore Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi, Sung Shin Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Şişli, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu.

Güney Kore şirketine Kanada'dan 3 milyar dolarlık proje!

Güney Kore'nin sekizinci büyük inşaat şirketi SK E&C'nin, Kanada'da yaklaşık 3 milyar dolar değerinde katranlı kum fabrikası inşası ihalesini kazandığı duyuruldu. Şirketin ana ofisinde basın toplantısı düzenlendi.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

Çilek Mobilya Güney Kore pazarına girdi!

Çilek, Çin ve Tayvan'da açtığı konsept mağazalardan sonra Güney Kore pazarına da girdi. Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Seul'deki tüketicilerin genel olarak ürünlerin kalitesine ve markanın bilinirliğine önem verdiğini belirtti.

istanbul kore Haberi

istanbul kore

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile Gyeongju’da gerçekleştireceği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’su başlıyor.


“Yeni bir yolculuk başlıyor” sloganıyla düzenlenen Expo’nun açılışını 12 Eylül Cuma günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Güney Kore Gyeongsangbuk-do Valisi Kim Kwan Yong ve Gyeongju Belediye Başkanı ile birlikte gerçekleştirecek.


İstanbul’un kültür ve sanatı bu Expo’da…


Organizasyona Gyeongju’nun yanı sıra Busan ve Seul şehirleri de ev sahipliği yapacak. Medeniyetler beşiği İstanbul’un kültürünün yanı sıra edebiyatı, geleneksel ve modern sanatları, el sanatları, müziği, folkloru, tiyatrosu ve sineması 10 günlük yoğun bir programla Güney Korelilere tanıtılacak. Gyeongju’da etkinliğin yapılacağı alanın yanı sıra şehrin tamamı Türk ve Güney Kore bayrakları ile tanıtım flamalarıyla donatıldı.  İstanbul ve Türk kültürünün her yönüyle yansıtılacağı...