23 / 04 / 2024

İstanbul ofis fiyatları 2017

İstanbul ofis fiyatları 2017

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre; İstanbul geneli ofis kira değerlerinde yüzde 0.30 artış, Ankara MİA'daki üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.53 artış, İzmir’de de üst segment ofis kira değerinde yüzde 0.69 artış oldu.

İstanbul’da ofis piyasası hareketlendi!

İstanbul'daki ofis pazarında hareketlenme var. Bu hareketlenmenin nedeni ise pazardaki boş ofislerin artması ve fiyatlardaki düşüş olarak belirtiliyor.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Motto İstanbul home ofis fiyatları!

Motto İstanbul home ofis fiyatları haberimizde yer alıyor. Hemen teslim ofislerin yer aldığı projede 120 ay 0,98 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Taksim 360 daire ve ofis fiyatları!

Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat tarafından İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı'da inşa ediliyor. Taksim 360 daire ve ofis fiyatları ne kadar?

İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları!

"İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Kuzey Yakası ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor. Proje Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Kuzey Yakası Başakşehir ofis fiyatları!

İstanbul Başakşehir'de Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Kuzey Yakası projesinde ofis, ticari alanlar ve otele yer veriliyor. Projede ofis fiyatları 349 bin TL'den başlıyor...

Axis İstanbul ofis fiyatı 2017!

Axis İstanbul ofis fiyatları 1 milyon 280 bin TL'den başlayarak değişiyor. Axis İstanbul'da peşinatsız, faizsiz ödeme avantajı sunuluyor...

Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Yenimahalle Ostim prestij ofis fiyatları 456 bin 300 TL'den başlıyor. Projede yer alan dükkan fiyatları ise haberimizin içinde bulunuyor.

Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

12 katlı dört blok şeklinde yükselen Kağıthane Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Ferko Line ofis fiyatları ne kadar?

Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları!

20 bin 436 metrekare alana sahip Ferko Line'da ofis ve dükkanlara yer veriliyor. İşte Ferko Line Projesi dükkan ve ofis fiyatları..

Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları!

Toplam 59 ofis ve 13 adet dükkandan meydana gelen Corner Office Beylikdüzü projesinde ofislerin büyüklükleri 44 metrekare ile 130 metrekare arasında dizayn edildi. Corner Office Beylikdüzü ofis fiyatları...

Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları!

192 ofis, 38 dükkan ve 173 oda kapasiteli Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Kağıthane'de resmi satışlar başladı. İşte, Ferko Kağıthane'de ofis fiyatları...

Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları!

Ferko Line Ofisleri İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane ofis fiyatları 11 bin 750 TL'den başlıyor

Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları!

Toplam 120 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line ofis fiyatları 11 bin 750 TL’den başlıyor. Proje Ferko İnşaat imzası taşıyor.

İstanbul ofis fiyatları 2017 Haberi

İstanbul ofis fiyatları 2017

Gayrimenkul veri araştırma şirketi REIDIN tarafından hazırlanan REIDIN Ofis Kira Endeksi 2017 Üçüncü Çeyrek Sonuçları açıklandı. Hazırlanan bu raporu İstanbul, Ankara ve İzmir'i kapsıyor. 


Anadolu Yakası'nın kira değeri en yüksek ofis bölgesi Ataşehir

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda en yüksek kira değerine sahip bölge Ataşehir Ofis Bölgesi oldu. Ataşehir'de üst fiyat segmentinde metrekare değerlerine göre 28.31 dolar, alt fiyat segmentinde ise 18.95 dolar olarak açıklandı. Anadolu Yakasında en düşük kira gelirine sahip bölgelerde ise Kurtköy Ofis Bölgesi oldu.


Avrupa Yakası'nda üst segment ofislerin metrekare değeri 34.63 dolar oldu

Avrupa Yakası’nda İstanbul Merkezi İş Alanı (MİA) dışındaki ofis bölgelerine bakıldığında Maslak Ofis Bölgesi en yüksek kira değerine sahip bölge oldu. Beşiktaş, Kağıthane, Şişli bölgelerinin büyük çoğunluğunu içeren ofis binalarını kapsayan MİA üst fiyat segmenti...