19 / 04 / 2024

istanbul okul yenileme ihalesi

istanbul okul yenileme ihalesi

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Eğitim yapılarının yeniden yapım inşaatı sözleşme paketi kapsamında Fatih, Bağcılar, Sarıyer, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kadıköy ve Üsküdar'da bulunan 9 okulu yeniden inşa ettirecek.

İstanbul'da 7 ilçede 11 okul yenilenecek!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi(İPKB), Arnavutköy, Esenyurt, Küçükçekmece, Üsküdar, Kartal, Pendik ve Ümraniye'de bulunan 11 okulun anahtar teslimi götürü bedel güçlendirme ve onarım işini ihale edecek.

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Yüzde 60 zammın ardından İstanbul'da okul servis ücretlerine yeni zam geliyor!

İBB UKOME toplantısında okul servis ücretlerine yüzde 60'a yakın zam yapılarak 792 lira olan ücret 1200 liraya yükselmişti. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, ocaktan önce yeni zammın yolda olduğunu söyledi. 

İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık yeni ücretler

İstanbul servis ücretleri zammı belli oldu. Peki, İstanbul'da zamlı okul servisi ücretleri en kadar oldu? İşte kilometre başına aylık ve yıllık ücretler...

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Okul servis ücretlerine zam geldi! İstanbul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...

Okul ve personel servis ücretlerine yüzde zam kararı alındı. Yeni dönemde okul servis ücretleri belli oldu! Peki, zam sonrası okul servis ücretleri ne kadar oldu? Okul servisi fiyatları ne kadar? Okul servisi ücret tarifesi ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...

İstanbul tramvay hatları yenileme ihalesi iptal edildi!

İstanbul’da Bağcılar-Kabataş ve Habipler-Topkapı tramvay hatlarında meydana gelen yıpranma sebebiyle yapılacak olan yenileme çalışmaları için açılan ihale iptal edildi.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Rize Defterdarlığı İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yaptırıyor!

Rize Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul'daki 4 arsaya karşılık okul yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Temmuz'da yapılacak.

İstanbul'da 80 okul ve 59 okul spor salonu açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan 80 okul ve 59 okul spor salonunun açılış töreni yapıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı..

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

İstanbul'daki 31 tarihi okul restore ediliyor!

Kabataş, İstanbul Erkek, Çamlıca Kız gibi gözde liselerin de aralarında yer aldığı İstanbul'daki 31 tarihi okul 202 milyon 831 bin TL'lik dev bir bütçeyle restorasyona alınıyor. Anıtlar Kurulu projeleri onayladı. 13 okulda restorasyon başladı.

İstanbul'da 28 okul yapım ihalesi sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında okul inşaatı yaptıracak. İhale sonuçları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul Valiliği 6 ilçede 11 okul inşaatı yaptıracak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, 6 ilçede 11 okul inşaatını yeniden yaptıracak. İlan bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

istanbul okul yenileme ihalesi Haberi

istanbul okul yenileme ihalesi

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında Eğitim yapılarının yeniden yapım inşaatı sözleşme paketini ihale edecek.



İHALEYE DAVET (İD)

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Biriminden (İPKB):

İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) “EĞİTİM YAPILARI YENİDEN YAPIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ”


(KFW-WB4-YAPIM-06)

1 - Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası (IBRD), Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası (CEB), İslam Kalkınma Bankası (IDB) ve Alman Kalkınma Bankası’ndan (KfW), İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi almıştır.

2 - Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), firmaları aşağıdaki tabloda belirtilen inşaat sözleşme paketi kapsamındaki yapıların anahtar teslimi götürü bedel yapım işleri için Dünya...