27 / 04 / 2024

istanbul otogar projeleri

istanbul otogar projeleri

1970’te hizmete giren İstanbul’un ilk otogarı Harem ile günlük ücretleriyle sürekli tartışılan Esenler otogarı tarih oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde planlanan 6 yeni otogar projesinden 3’ü masaya yatırıldı.

İstanbul'a 5 yeni cep otogarı geliyor!

İstanbul’a yapılacak 5 yeni cep otogarının yerleri belli oldu. Trafiği rahatlatacak yeni duraklar Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir'e yapılacak. İşte o projenin detayları....

İstanbul'da 6 bölgeye yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 bölgede yeni otogar için çalışmaların başladığını ve bu otogarların 2016-2017 gibi tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

İstanbul'a 6 yeni otogar geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Kadir Topbaş, Şile'de Yeryüzü Doğal Ürünler Pazarı'nı ziyaret etti. İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirtti.

İstanbul'da 2017'de 6 farklı noktada otogarlar devrede olacak!

İstanbul'da 6 farklı noktada otogar yapılacağını belirten Kadir Topbaş, “Otogarların sistemleri değiştirilir hale geldi. Alibeyköy'de şu anda bir cep otogarı yaptık. " dedi.

İstanbul'a havameydanı gibi otogar!

1987 yılında İstanbul'da 32 milyar liraya mal olacak, içinde konaklama tesisinden çoçuk kreşine kadar her şeyin düşünüldüğü ''havameydanı'' gibi otogar yapılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o haberi...

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ İstanbul 2024 projeleri için geri sayım başladı! 1.149 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul projeleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre TOKİ İstanbul'da 2 yeni projede 1.149 konut inşa edecek.

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

İBB, İstanbul Otogarı'ndaki ticari alanları kiraya verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Şehirlerarası ve Uluslararası Yolcu ve Otobüs Terminalinde yer alan ticari alanları işletmeye verecek. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ İstanbul projeleri için beklenen tarih geldi! Tam 608 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul projelerinin ihalelerini yarın gerçekleştirecek. TOKİ'nin İstanbul projeleri kapsamında iki yeni projede tam 608 yeni konut inşa edilecek...

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar satışları devam eden konut projelerini merak ediyor ve araştırıyor. İşte İstanbul'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

10 soruda TOKİ İstanbul Sosyal Konut Projeleri

TOKİ işbirliği ile milyonlarca insan ucuz konut fırsatından yararlanmaya devam ediyor. Peki TOKİ İstanbul projelerinin ayrıntıları neler? İşte 10 soruda TOKİ İstanbul projeleri…

TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

TOKİ’den ucuz konut almayı isteyenler, geçenlerde açıklanan sosyal konut projelerine dair detayları araştırmaya devam ediyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ İstanbul 2022 projeleri için tarih açıklandı! Tam 6.920 yeni konut geliyor! İlçe ilçe proje listesi! Hemen bakın!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. Projeler kapsamında 6.920 konut inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? İstanbul’da kaç tane sosyal konut yapılacak?

TOKİ İstanbul projeleri gündemde yer alan konular arasında bulunuyor. Vatandaşlar TOKİ İstanbul konut projeleri hangi ilçelerde 2022? sorusunun cevabını merak ediyor.

istanbul otogar projeleri Haberi

istanbul otogar projeleri

İstanbul'da yıllarca hizmet veren Harem ve şehir içi trafiğini artırdığı için Topkapı’dan Esenler’de taşınan otogar yakında tarih olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın İstanbul’da yapmayı planladığı 6 yeni otogardan üçünün yeri belirlendi. 1994 yılında yap-işlet-devret modeliyle Uluslararası Anadolu Trakya Otobüsçüler Derneği tarafından 150 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Esenler otogarının 2019 yılına kadar işletmesi Avrasya Terminal adlı şirkette. Günlük kazancın 100 bin lirayı bulduğu Esenler otogarı yeni havalimanı ve köprü projeleri sırısandı oldukça tartışılmıştı. İstanbul’un ilk otogarı olan Harem ise 1970 yılında hizmete girmişti. Harem otogarının taşınması uzun süredir planlanıyordu. İBB iki otogar yerine şimdilik Anadolu yakasına Tuzla, Avrupa yakasında ise Gazi Mahallesi ve Ispartakule olmak üzere 3 tane otogar projesini tartışmaya açtı.


GÖRÜŞ ALINACAK

İBB Meclisi’nin nisan toplantılarının son...