29 / 03 / 2024

istanbul yeni teleferik hatları 2017

istanbul yeni teleferik hatları 2017

İstanbul'da 2017'de 2 ve 2019 sonrasında 8 yeni teleferik hattı açılacak. İşte İstanbul'da ayağınızı yerden kesecek 10 yeni teleferik hattı!

İstanbul Yeni Havalimanı rakiplerinin önünde!

Açılışına son 2 gün kalan Türkiye'nin en yeni mega projesi İstanbul Yeni Havalimanı, sahip olduğu özellikleri ile rakiplerinin önünde yer alıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına doğru!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına saatler kaldı. 29 Ekim Pazartesi günü yapılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış törenine çok sayıda devlet başkanı katılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'nı doğru okumak!

29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. Tüm dünyanın merakla beklediği dev proje 2023 yılına kadar kademeli olarak hizmete açılmış olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı isim barometresi!

Gazeteci Ahmet Hakan bugün köşesinde 29 Ekim'de hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın muhtemel isimlerine yer verdi...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı 29 Ekim'de belli olacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek törenle 29 Ekim Pazartesi günü açılıyor. Aynı gün yeni havalimanının adı da açıklanmış olacak...

İstanbul Yeni Havalimanı ihale sürecinde neler yaşandı?

Gündeme geldiği günden bu yana birçok tartışmaya konu olan ve Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından biri olarak gösterilen İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına birkaç gün kaldı.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı’nın ilk yolcuları dünya liderleri!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılış töreni dünya liderlerini İstanbul’da buluşturacak. Toplam 8 bin kişinin katılacağı açılış töreni, terminal binasında gerçekleştirilecek...

İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek İETT hatları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın resmi açılışına sayılı günler kala, havalimanına ulaşımı sağlayacak İETT hatları ve durakları da belli oldu.

Total Oil, İstanbul Yeni Havalimanı'nda istasyon açacak!

Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Total Oil Türkiye AŞ, İstanbul yeni havalimanı ziyaretçilerine hizmet verecek Total Havalimanı istasyonunu açacağını açıkladı...

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın teknoloji altyapısı Netaş ile hazır!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın uçtan uca teknolojik alt yapısını hazırlayan Netaş sayesinde yolcuların bekleme süreleri azalacak ve 55 bin kişiye eş zamanlı, kesintisiz, hızlı ve güvenli internet sağlanacak...

İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısına Turkcell imzası!

Turkcell ve Huawei güçlerini İstanbul Yeni Havalimanı'nın dijital altyapısı için birleştirdi.

istanbul yeni teleferik hatları 2017 Haberi

istanbul yeni teleferik hatları 2017

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstanbul'da  bu yıl içince 2 ve 2019 sonrasında ise 8 yeni teleferik hattı açılacak. İşte İstanbul'da açılacak 10 teleferik hattı!


1-) Sultanbeyli Gölet - Aydos Teleferik Hattı

Sultanbeyli Gölet - Aydos Teleferik Hattı bu yıl açılacak. Teleferik hattının uzunluğu 1,8 kilometre olacak ve ulaşım süresi 6 dakikaya inecek. 


2-) Beykoz Sultaniye Parkı - Karlıtepe Teleferik Hattı

Beykoz Sultaniye Parkı - Karlıtepe Teleferik Hattı bu yıl açılacak. Teleferik hattı 1,5 kilometre uzunluğunda olacak ve ulaşım süresi 5 dakika olacak. 


3-) Eyüp - Piyer Loti - Miniatürk Teleferik Hattı

Eyüp - Piyer Loti - Miniatürk Teleferik Hattı 2019 yılında açılacak. Teleferik hattı 3 istasyondan oluşacak. 2 kilometre uzunluğundaki hat ile ulaşım süresi 6.5 dakika olacak. 


4-) Beykoz Çayırı - Hz. Yuşa Tepesi Teleferik...