19 / 04 / 2024

istanbula 4. köprü mü yapılacak

istanbula 4. köprü mü yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy İncirli’den Kadıköy Söğütlüçeşme’ye kadar uzayacak 28 kilometrelik yeni metro hattı için çalışmalara başladı.İstanbul Boğaz Köprüsü’nün kuzeyine bir köprü daha yapılması öngörülüyor...

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9 Ekim'de!

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 9-11 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek...

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Ordu Cevizdere Köprüsü 3-4 ay içinde yeniden yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ünye'de yıkılan Cevizdere Köprüsü'yle ilgili "Hedefimiz bu köprüyü 3-4 ay içinde bitirmek." dedi...

Çanakkale Köprüsü ile arsa fiyatları 20 kat arttı!

1915 Çanakkale Köprüsü son üç yılda bölgedeki arsa fiyatlarını 20 kata, konut ücretlerini ise 4 kata varan oranlarda artırdı.

YSS Köprüsü'nün Kurtköy-Paşaköy bağlantısı 4 Temmuz'da açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arsla müjdeyi verdi. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 11 kilometrelik Kurtköy-Paşaköy bağlantı yolu 4 Temmuz'da açılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü 4 bin kişiyi istihdam edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, tamamlandığında "dünyanın en uzun aralıklı köprüsü" olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yaklaşık 4 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını söyledi.

Çanakkale 1915 Köprüsü bölge ekonomisine katkı sağlayacak!

1 saatlik yolu 3-4 dakikaya düşürecek olan Çanakkale 1915, tamamlandığında uluslararası ticarete sağlayacağı ulaşım avantajı sayesinde bölge ekonomisinin kalkınmasına köprü olacak.

Manisa Çatalköprü'ye yeni köprü!

Manisa Çatalköprü'deki 4 metre genişliğinde olan ve yaya geçişine uygun olmayan eski köprü yıkıldı ve yerine 10 metre genişliğinde ve yaya güvenliğinin de sağlandığı yeni köprü yapıldı.

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son durum!

Avrupa ile Asya’yı 4. kez denizin üzerinden birbirine bağlayacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü Cumhuriyet’in 100. yılı olan 2023 yılını simgeleyecek. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün temeli 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde atılacak.

istanbula 4. köprü mü yapılacak Haberi

istanbula 4. köprü mü yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy İncirli’den Kadıköy Söğütlüçeşme’ye kadar uzayacak 28 kilometrelik yeni metro hattı için çalışmalara başladı. Metrobüs hattı güzergâhında yapılması planlanan metro için, yeni bir tüp tünel veya İstanbul Boğaz Köprüsü’nün kuzeyine bir köprü daha yapılması öngörülüyor.



İstanbul Büyükşehir Belediye, kentin trafik sorununa çözüm için ürettiği raylı sistemlere yeni bir proje ekliyor. İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın seçim döneminde dile getirdiği metrobüs hattının metroya dönüştürülmesi için çalışmalar başladı. İBB, metrobüs hattına paralel metro hattı için 20 Ağustos’ta danışmanlık ihalesine çıkacak. İncirli-Söğütlüçeşme metrosu için fizibilite çalışmasının ardından İstanbul Boğazı’nın nasıl geçileceği, istasyonların nereye konulacağı belli olacak. Yeni metro hattı Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş, Kağıthane, Beyoğlu, Eyüp, Zeytinburnu, Güngören ve Bahçelievler’den geçerek İncirli’ye gelecek. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu bölgede kurulacak olan...