19 / 04 / 2024

İVA Yapı bahçelievler

İVA Yapı bahçelievler

İVA Yapı Bahçelievler'de yeni proje için çalışmalara başladı. İVA Yapı Bahçelievler'de daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin TL'den başlıyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Bahçelievler Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri'ndeki riskli yapılara ilişkin plan itirazı askıda!

Bahçelievler ilçesi, 22.03.2021 tasdik tarihli Merkez, Yenibosna, Kocasinan Mahalleleri, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bahçelievler'de çöken binanın çevresindeki apartmanlar incelendi!

Bahçelievler'de dün çöken apartmanın çevresinde zarar gören ve tahliye edilen binalarda inceleme hasar tespit çalışmaları yapıldı...

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

Bahçelievler'de 8 katlı bina boşaltıldı!

İstanbul Bahçelievler'de bina sakinlerinin talebi üzerine yapılan incelemelerde risk taşıdığı tespit edilen 8 katlı apartman tahliye edildi.

Bahçelievler Efes Pilsen bira fabrikası ve arsası satılıyor!

Investin ile CBRE, Anadolu Efes'in Merter ve Bahçelievler arasında bulunan ana oluşum aksı Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan alan toplam 120 bin 175 metrekare büyüklüğündeki bira fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satışı peşin olarak yapılacak...

Modern City Bahçelievler'de 0,98 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede hayata geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi'nde 0,98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor.

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

İVA Yapı bahçelievler Haberi

İVA Yapı bahçelievler

Genç firma olmasına rağmen şehir merkezlerinde erişilebilir fiyat avantajı sunan İVA Yapı, yüksek satış grafiğiyle dikkat çekiyor. Firma metrekare fiyatları 5 ile 6 bin TL olan yeni projesiyle Bahçelievler’e geliyor.


Uzun yıllar proje geliştirme ve satın alma tarafında çalışan Serdar İnce, 2013 yılında kendi şirketi olan İVA Yapı’yı kurdu. Firma hedefine ise merkezi yerlerde erişilebilir konutu koydu. Bu amaçla yola çıkan şirket, Zekeriyaköy’deki ilk projesini teslim ederken, halihazırda İstanbul’un çeşitli merkezlerinde 4 proje yürütüyor. Bu projelerde toplam 500 konut ve 121 dükkan yapan şirket, şehir merkezi ve lokasyon avantajını kullanarak hızlı satış grafiği yakalamış durumda. İVA Yapı, bu projelerinin dışında Bahçelievler’de ise büyük bir projeye hazırlanıyor. Ofis ve konut olarak planlanan proje Kuyumcukent’in arkasında yapılacak. Projeyle ilgili bilgi veren İVA...