16 / 04 / 2024

İzdemir İnşaat Kimin

İzdemir İnşaat Kimin

İzdemir İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Remzi Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Taahhüt İnşaat Gemi Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Özdemir ve Yusuf Özdemir ortaklığında kuruldu.

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özözdemir Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Savcı Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemir Çetin, Reysaş İnşaat'ın Genel Müdürü oldu!

Reysaş Yatırım Holding'in grup şirketi Reysaş İnşaat'ın yeni Genel Müdürü Özdemir Çetin getirildi. 

Mehmet Özdemir Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Özdemir Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü dijital dönüşüm içinde!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaptığı açıklamada temiz enerjiye yönelik finansmanın en yüksek altyapı önceliği olduğunu dile getirerek COVID-19 salgını sonrası yeni inşaat ve altyapı projelerinin çevre ve sosyal endişeleri gidererek daha temiz ve adil olacağını belirtti.

Ebru Özdemir: İnşaat sektörü istihdam açısından önemli!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye Finans'ın Fast Company Türkiye iş birliğiyle düzenlediği "Üretime Dönüş - Holdinglerin Yeni Ajandası" isimli webinarda inşaat sektörünün önemine dair açıklamalarda bulundu.

Özdemir Dekorasyon İnşaat Turizm Elektronik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekorasyon İnşaat Turizm Elektronik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özdemir tarafından kuruldu.

Er Özdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Er Özdemir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol    Özdemir tarafından kuruldu. 

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir 2019 İnşaat Metal Elektrik Kimyevi Plastik Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İzdemir İnşaat Kimin Haberi

İzdemir İnşaat Kimin


İzdemir İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Remzi Özdemir tarafından kuruldu. 


İzdemir İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



İzdemir İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Feyzullah Mah.Çetin Sok. No.23/B...