23 / 04 / 2024

izka inşaat Karşıyaka Tower

izka inşaat Karşıyaka Tower

Karşıyaka Tower 'da fiyatlar 275 bin liradan başlıyor. 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı projenin Mayıs 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Esenler'de kafaları karıştıran inşaat!

Dört Yaka Esenler Meydan projesinde “fazla inşaat hakkı” iddiaları gündem oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) tespit ettiği imara aykırılıklar ve usulsüzlüklere karşın projenin inşaatı devam ediyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı'nın inşaat ruhsatı alınacak!

Karşıyaka Stadı için camianın yüreğine su serpen AK Partili Ayda Maç: ''İnşaat ruhsatını alıp Karşıyakalılar ile paylaşacağız'' diye açıklama yaptı. 

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat kar dağıtım bildirisini yayınladı.

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Karşıyaka Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Oğuz Karşıyaka tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

izka inşaat Karşıyaka Tower Haberi

izka inşaat Karşıyaka Tower


Karşıyaka Tower projesi İzmir Karşıyaka 'da İzka İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje kapsamında 133 adet daire yer alıyor.


İzka İnşaat Karşıyaka Tower 'da 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Projenin Mayıs 2015 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Karşıyaka Tower satılık daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 275 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 550 bin liradan başlıyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen İzka Karşıyaka Tower 'da;cep sineması, sosyal alanlar, yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunuyor.


Telefon: 0232 365 21 32

Web adresi :