28 / 03 / 2024

İzmir Belediyesi ihale

İzmir Belediyesi ihale

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 332 milyon 729 bin 856 TL olarak belirlendi.

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

İstanbul'dan sonra İzmir'de toplu ulaşıma zam!

İzmir Belediyesi Trafik Koordinasyon Merkezi, toplu taşımada toplam ücreti yüzde 35,08 artırarak 8,78 liraya yükseltme kararı aldı.

TOKİ'den İzmir'e 759 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih belli oldu!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir projesinin ihale tarihini açıkladı.

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde ihale kavgası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin encümen kararı ile Karabağlar’da satışa çıkardığı 57 konutun 52’sine bir inşaat firması talip oldu. Firmanın ihaleye girerek konutların fiyatlarınıartırdığını belirten vatandaşlar belediye önünde tepkilerini gösterdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 62 lojmanı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 62 adet kamu konutu ihale ile satılacak. İhale 12 Mart'ta yapılacak. Fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor...

Tarihi Şato Restoran'daki tadilat için Koruma Kurulu’na başvuru!

Tarihi Şato Restoran'da İzmir Belediyesi tarafından yapılan tadilat için Koruma Kurulu’na tadilat başvurusu yapıldı.

İZSU için akıllı bina yapılacak!

İzmir Belediyesi, İZSU için Halkapınar Su Fabrikası sahasına yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Akıllı bina konseptiyle hayata geçecek projenin ihalesi bu ay yapılacak.

İzmir Menderes Belediyesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir Menderes Belediyesi, Ataköy-Kalabak Mahallesi'nde 73 bin 985,60 metrekare büyüklüğündeki tarlayı ihale ile satıyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 23 iş yerini ihale yoluyla satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bin 607 yataklı Kayseri Bölge Hastanesi karşısında yapılacak olan iş yerleri için 7 Şubat Çarşamba günü ihale yoluyla satışa gidecek.

İzmir Belediyesi ihale Haberi

İzmir Belediyesi ihale

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi'nde kat karşılığı anahtar teslimi inşaat yapım işini 332 milyon 729 bin 856 TL'ye ihale edecek. İhale 7 Eylül 2017 günü saat 12:00'da gerçekleşecek.



İzmir Büyükşehir Belediyesinden:


İhaleye Konu İşin:

Adı                   :  İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi (Kuruçay Mahallesi) I. Etap 14500 Ada 1 Parsel Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapım İşi

Niteliği             :  İzmir Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki; tapunun İzmir İli, Konak İlçesi, Ege Mahallesi (Kuruçay Mahallesi) I. Etap 14500 Ada 1 Parsel numarada kayıtlı taşınmaz üzerinde Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı işi

İhale Yöntemi   :  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin “a” bendine göre “Kapalı Teklif Usulü”

İşin...