20 / 04 / 2024

izmir büyükşehir imar çalışmaları

izmir büyükşehir imar çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" şeklinde açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31602 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir 2020 bütçesinde aslan payı altyapı ve ulaşım yatırımlarını!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 milyar 950 milyon TL'lik 2020 yılı bütçesi kabul edildi. Bütçenin yüzde 46’sı yatırımlara ayrıldı.

İzmir Büyükşehir Meclisi’nde 6 ilçenin 2020 bütçesi onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı Kasım Ayı Toplantısı 4. birleşiminde altı ilçenin 2020 bütçesi onaylandı.

İzmir Büyükşehir, Beyoğlu'ndaki arsasını satıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1959 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinden satın aldığı arsa, 60 yıl sonra satılmak isteniyor. AK Partili meclis üyeleri, satılmasını istemedikleri arsaya 'İzmir Evi' yapılmasını talep ediyor... 

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası yine satılamadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda bulunan 700 metrekarelik arsası satılmaktan kurtuldu. Başkan Soyer, arsanın satışı için geri adım attı.

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası satılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda satmak istediği arsa, satılmayacak. Başkan Tunç Soyer, AKP'lilerin önerisi üzerine geri adım attı...

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin inşaatını İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak! 

Elazığ'da inşaatı yarım kalan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'ni CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi tamamlayacak. Çalışmalar yasal süreç tamamlandıktan başlayacak. 

İzmir Büyükşehir'den satılık 79 arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çiğli ve Buca'da yer alan 79 adet arsayı satıyor. Satış ihalesi 22 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

İzmir Büyükşehir'e imar yönetmeliği çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne imar yönetmeliği çağrısında bulundu. Nasır, “Hazırlayın, biz de gerekeni yaparız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Buca Metrosu tartışması!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı ikinci birleşiminde, Buca Metrosu projesi ile ilgili tartışmalar devam etti.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

izmir büyükşehir imar çalışmaları Haberi

izmir büyükşehir imar çalışmaları

KEMALPAŞA’nın 8 mahallesini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imar sorunuyla ilgili sorular üzerine, "Kimsenin hakkını elinden almayız, verilen imarı düşürmeyiz. İmar çocuk oyuncağı ya da mikser gibi sürekli karıştırılacak bir şey değildir. 13 senedir bu işle oynamadım, oynamam da" dedi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa ve kırsal mahallelerini ziyaret etti. Çambel, Akalan, Sütçüler, Yenmiş, Ansızca, Kuyucak, Damlacık ve Ulucak’ta vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Kocaoğlu, Ulucak’taki yol yapım çalışmasını da yerinde inceledi. Yağmurların sona ermesiyle birlikte asfalt ve altyapı çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, Çambel’de de Orman Bakanlığı’ndan izin çıktığı takdirde “yamaç paraşütüö için gerekli desteği vereceklerini kaydetti.

Ziyaretleri sırasında sıkça gündeme getirilen imar sorunuyla ilgili de konuşan Başkan Kocaoğlu, "Verilen imarı düşürmeyiz. 4 kat...