28 / 03 / 2024

İzmir Ege Mahallesi dönüşüm

İzmir Ege Mahallesi dönüşüm

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşümü İzmir Büyükşehir Belediyesi başlatacak devamını ise müteahhitler getirecek.

İzmir Ege Mahallesi'nde yerinde dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ege Mahallesi’nde yerinde dönüşüm yapmaya hazırlanıyor. 7 hektarlık alanın dönüşeceği planın öncesinde yüzde 100 uzlaşı sağlanarak tapu devirleri tamamlandı.

İzmir Ege Mahallesi kentsel dönüşüm sıkıntısı yaşıyor!

İzmir'in merkezi olması nedeniyle değeri artan Ege Mahallesi kentsel dönüşüm alanında sıkıntı yaşıyor. Ege Mahallesi Ev Sahipleri Derneği Başkanı Bedia Altamhan, projelerde belediyelerin kendileriyle de görüşmeler yapması gerektiğini vurguladı.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

O ilde 2 adet 3+1 daire satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Ege Mahallesi'nde yer alan 2 adet 3+1 daireyi satıyor. Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Divan Residence'la İzmir'e 422 yeni konut geliyor!

Teknik Yapı tarafından İzmir Ege Mahallesi'nde hayata geçirilen Divan Residence'ta satışlar başladı. İşte Teknik Yapı Divan Residence detayları...

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

İş GYO İzmir Ege Perla kira değerleme raporu!

İş GYO'nun İzmir Ege Perla projesi kira değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapım ihalesini kazanan yüklenici firmayla projeyi başlatan sözleşmeyi imzaladı. Soyer, imza töreninde “Bu, İzmir için çok kıymetli bir adım. İzmir için lokomotif olacak bir projeye imza atıyoruz” dedi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir’de kentsel dönüşüm için gözlerin çevrildiği en önemli bölgelerden biri olan Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapılan kat karşılığı anahtar teslim yapım ihalesi, sonuçlandı. 3 firmadan teklif sunulan ihaleyi Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ve Baykan Otomobil A.Ş. aldı. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 15 Ekim 2020 tarihinde yapılacak...

İzmir'in 5 bölgesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in 5 ayrı bölgesinde kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ''Ege Mahallesi’ndeki Roman vatandaşların kentsel dönüşümü için projeyi hazırladık, tapularının mutabakatını aldık'' diye konuştu.

İzmir Ege Perla Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 296 pafta, 3324 ada, 106 No'lu parselde yer alan Ege Perla'ya ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

İzmir Ege Mahallesi dönüşüm Haberi

İzmir Ege Mahallesi dönüşüm

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ticaret Borsası’nın Temmuz ayı meclis toplantısında bazı açıklamalar yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kestelli ve Kocagöz’ün konuşmalarından sonra kürsüye gelen Başkan Tunç Soyer, Meclis üyelerinin sorularını cevapladı.

“Ege Mahallesi’nde dönüşümü biz başlatacağız”

“Ege Mahallesi, İzmir’in en önce çözmesi gereken meselelerden biri. Ne onların ne bizim hak etmediğimiz, bakımsız bir alan” diyen Başkan Soyer, “Aslında Büyükşehir Belediyesi’nin burasıyla ilgili ciddi bir çalışması olmuş. Beş bin civarında tapu sahibiyle mutabakat yapılmış. Bu son derece önemli bir gelişme” şeklinde konuştu. Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm için yeni bir formül öneren Başkan Soyer, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu şartlar nedeniyle alıcı, müteahhit çıkmıyor. Kabasını İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak biz yapacağız. Sonrasında tesisatı, seramiği, altyapısı ne varsa onlar için...