23 / 04 / 2024

izmir fetö şirketleri

izmir fetö şirketleri

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Sigorta şirketleri İzmir depremi için seferber oldu!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında tüm sigorta şirketleri çalışmalara başladı. Türkiye Sigorta Birliği yaptığı açıklamada çalışmalar tamamlandığında sigortalıların tüm hasarlarının karşılanacağını belirtti. 

FETÖ'nün İzmir'deki evlerinin akıbeti belli değil!

FETÖ'ye ait olan Yamanlar Koleji'nin yanındaki 3 müstakil evin akıbeti belli değil.

TMSF'den vatandaşa FETÖ uyarısı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kayyum atanan şirketleri veya mal varlıklarını sattığını iddia eden kötü niyetli kişilere karşı uyarıda bulundu.

FETÖ'den İzmir'de 80 milyonluk arsa vurgunu!

Gediz Üniversitesi'ne hastane yapılması şartıyla 80 milyon lira değerindeki arsasını bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı, üniversitenin FETÖ’nün kontrolünde olduğunu öğrenince hukuka başvurdu. FETÖ, arsaya hastane değil ama lunapark yapmış.

İzmir Torbalı'daki FETÖ binaları taşınıyor!

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında İzmir Torbalı'da el konan binalar, eğitim kurumlarına tahsis ediliyor. 3 kurumun taşınmasına onay verildiği belirtildi.

İzmir'de FETÖ yurtları hazineye devredildi!

İzmir'in Urla ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu belirlenen 3 öğrenci yurdu ile 1 dershane hazineye bedelsiz olarak devredildi.

Irak'taki 38 FETÖ okuluna el konuldu!

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi bölgesinde faaliyet gösteren FETÖ’ye ait biri üniversite olmak üzere 38 okulun yönetimine el konuldu. Örgütün Irak imamının da bölgeye girişine yasak getirildi.

Tapuda FETÖ bitti, işlemler hızlanacak!

FETÖ’cülerin mal kaçırmasını önleyen tapu dairelerindeki yoğunluk bitiyor. BİMER yoluyla ihbarla mallara tedbir konulmayacak, mahkeme kararı beklenecek. Tapu işlemleri hızlanacak.

FETÖ'ye ait 15 milyar liralık gayrimenkul devlete geçti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'ye ait okul, yurt ve vakıfların içerisinde olduğu toplam 15 milyar liralık taşınmazın devlete geçtiğini bildirdi.

İstanbul’da dolandırıcılar FETÖ yalanıyla ev sattırdı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından taktik değiştiren dolandırıcılar, kendilerini FETÖ ile mücadele eden polis ve savcı olarak tanıtıp İstanbul’da yaşlı bir kadının 750 bin dolarını dolandırdı.

Erzurum'daki FETÖ bağlantılı usulsüz arsa satımı davasında son durum!

Aziziye'de bir arsanın "belediye başkanlığınca sahte belge düzenlenerek FETÖ/PDY'ye finans sağlamak üzere satışının sağlandığı" iddiasına ilişkin eski Belediye Başkanı Cengiz'in de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 36 sanığın yargılanmasına devam edildi

FETÖ'nün TMSF’ye devredilen şirketleri nasıl satılacak?

FETÖ soruşturmalarıyla el konan ve TMSF’ye devredilen şirket sayısı 200’ü buldu. Böylece Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri haline gelen TMSF, envanter çıkarmak için sahaya çıktı. Bir ay içinde tamamlanacak çalışma sonunda, satış, birleşme veya kapatmalar gündeme gelecek.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

izmir fetö şirketleri Haberi

izmir fetö şirketleri

İzmir'de yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'na ait bazı gayrimenkullerin satışı için açık artırma düzenlendi.


Grubun Bayraklı Towers'daki yönetim ofisinde düzenlenen açık artırmada, Defterdarlık uzmanlarından oluşan komisyon, ekspertiz fiyatı üzerinden başlangıç bedeli 2 milyon 250 bin lira ile 46 milyon 500 bin lira arasında değişen 5 grup gayrimenkulü satışa sundu.


Toplam 92 milyon 250 bin liralık başlangıç bedeline sahip gayrimenkuller için yaklaşık 20 teminat dosyası alındı.


Açık artırmada 4 grup gayrimenkul için yaklaşık 50 milyon liralık fiyat alındı, başlangıç fiyatı 46 milyon 500 bin lira olan gayrimenkulün açık artırmasına giren olmadı.


Kayyum heyetinin, oluşan fiyatlarla satışların yapılıp yapılmayacağına karar vereceği belirtildi.


Şirket borçları için

Şirketin 600 milyon liraya yaklaşan borcunun bir bölümünün ödenmesi için...