23 / 04 / 2024

izmir forum bornova arazisi

izmir forum bornova arazisi

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

DRC Grup tarafından imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor. İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 196 bin TL'den başlıyor.

Forum Bornova yurt arazisi üzerine mi inşa edildi?

İzmir Bornova'da yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...

Forum Bornova yılbaşında açık mı?

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova yılbaşında açık mı? Forum Bornova yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Forum Bornova 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Coordinat Bornova projesi Forum Bornova'da tanıtıldı!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü Coordinat Bornova projesi, alışveriş merkezlerinde açılan stantlarla geniş kitlelerle buluşuyor.

Forum Bornova Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum Bornova, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte FForum Bornova Kurban bayramı çalışma saatleri...

Victoria’s Secret, Forum Bornova AVM'de mağaza açtı!

Victoria’s Secret Beauty & Accessories İzmir’de ilk mağazasını 3 Eylül tarihinde Forum Bornova alışveriş merkezinde açtı. Türkiye’deki 8. mağazasını İzmir’de açan Victoria’s Secret yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları!

İzmir Coordinat Bornova satış fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Coordinat Bornova Evleri projesi Mart 2018 yılında teslim edilecek...

İzmir Kavuklar Bornova'nın inşaatı Temmuz'da başlayacak!

Kavuklar GY İzmir'deki mega projelerine bir yenisini daha ekledi. 3 dev kule olarak 125 dolarlık yatırımla inşa edilecek Kavuklar Bornova, Temmuz ayında yükselmeye başlayacak.

İzmir Coordinat Bornova'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İzmirli DRC Grup'un Bornova Ağaçlıyol'da hayata geçirdiği Coordinat Bornova'da 500 konut bulunuyor. 2 bin 150 metrekare sosyal yaşam alanı bulunan projede fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

izmir forum bornova arazisi Haberi

izmir forum bornova arazisi


Yurt yapılması planlanan araziye İzmir’in en büyük alışveriş merkezi olan Forum Bornova yapıldı...


Ege Üniversitesi kampusu içinde kalan İzmir Bornova'da vatandaşlara ait toplam 305 bin 236 metrekarelik alan 1960'lı yıllarda yurt yapılmak üzere rektörlük tarafından satın alındı ve kamulaştırıldı. Ege Üniversitesi Rektörlüğü, 1998 yılında öğrenci sayısının 30 bine ulaşması nedeniyle kampusun bitişiğinde bulunan devlete bağlı yurdun öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayamadığı için Milli Eğitim Bakanlığı'na başvurdu.

İZMİR'İN EN BÜYÜK MERKEZİ

2500 yatak kapasiteli yurt ve günübirlik konaklama tesisi ile bu binaların çevresinde eğitim amaçlı turistik tesis yapılması ve işletilmesi amacıyla 49 yıllığına kiraya vermek üzere ihaleye çıkıldı. İhaleyi alan Tepe İnşaat Sanayi A.Ş ile Ege Üniversitesi arasında yurt ve günü birlik tesis yapmak üzere kira sözleşmesi imzalandı.

Ancak arazi kamulaştırma amacı doğrultusunda kullanılmadı. Arazi ticari...