19 / 04 / 2024

izmir gayrimenkul sektörü

izmir gayrimenkul sektörü

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir gayrimenkulde yükselişe geçti!

Küresel gayrimenkul danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından açıklanan global konut fiyatları endeksi raporuna göre; İzmir konut piyasası arasında yüzde 27.8 değer kazanarak ikinci sıraya yükseldi. 

2021’de İzmir gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Egenin incisi İzmir’in yeni yılda kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere site şeklinde yeni konut projeleriyle adından sıkça söz ettireceğini dile getiren Gayrimenkul PR, ‘tüketicilerin İzmir’den gayrimenkul edinme motivasyonlarında büyük değişiklikler olacak’ şeklinde açıklama yaptı.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, inşaatı tamamlanan yeni İstanbul Otoyolu'nun İzmir  için büyük kazanımlara aracı olacağını söyledi…

İzmir'den konut alan kazandı! 

İstanbul ile İzmir arasında 8.5 saati bulan seyahat süresini 3.5 saate düşürecek otoyolun etap etap hizmete girmesi, gayrimenkul yatırımcılarının her iki şehirdeki markalı konut projelerine olan ilgisini artıracak.

Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir!

İzmir Liva City Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu, piyasalardaki beklentileri değerlendirdi. Yalınızoğlu, "Kurdaki gevşeme gayrimenkulde fırsata dönüşebilir" dedi...

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

İzmir gayrimenkul sektörüne Rusların ilgisi artıyor!

Rota Gayrimenkul’ün Ukrayna kökenli Danışmanı Bochok, İzmir’in iklimi, yaşam kültürü ve ekonomisi, Rusça konuşan ülkelerde yaşayanlar için, oldukça cazip bir hayat sunuyor" diye konuştu...

İzmir'in merkezi gayrimenkul sektörüyle değişiyor!

Gayrimenkul alanındaki hareketlilikle birlikte İzmir’in merkezinin değişeceğini söyleyen Prof. Dr. Atilla Sezgin, “Bugün merkez konumundaki Konak artık eski şehir. Alsancak’ta hareketlilik var, ama trafik ve otopark sorunu bulunuyor. Onun için yeni merkezin Halkapınar olacağını düşünüyorum.” dedi.

İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı!

Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, son yıllarda İstanbul ve diğer büyük şehirlerden ciddi bir göç alan İzmir’e yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

Konut sektörünün yeni rotası İzmir mi?

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Toğrul Gönden’in kaleme aldığı Gayrimenkul Notları’nın bu haftaki konusu: Konut sektöründe son dönemde yıldızı parlayan İzmir...

İzmir'de gayrimenkul sektörünün önü açık!

First Class Trust Union'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tezcan Okay, İzmir’deki konut ve emlak piyasası hareketleneceğini ve önümüzdeki 5 - 10 yıl bu artış devam edeceğini söyledi...

İzmir'de gayrimenkul sektörü yeniden canlandı!

İnşaat sektörü temsilcileri, önümüzdeki dönemde İzmir genelinde yüzde 15’lik bir fiyat artışı öngörüyor, fiyatların İstanbul’u yakalayacağı söyleniyor.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Koronavirüs İzmir gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Tüketicilerin gayrimenkul alımında tercihlerinin değişeceği gelecekte, İzmir’de müstakil gayrimenkul sektöründe yaşanacak muhtemel değişimler ve beklentiler herkes tarafından merak ediliyor. Gayrimenkul PR, İzmir’deki müstakil konutların ekonomik analizini ve geleceğini inceledi...

İzmir’de gayrimenkul sektöründe online hizmet!

Koronavirüs salgını her sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. İzmir’de bir firma, müşterilerine mülkleri internet üzerinden gezdirmeye başladı...

İzmir gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in gayrimenkul sektöründe öncü bir hale geldiğinin altını çizdi. Global Metro 2014 raporu sonuçlarına göre, İzmir hızla büyüme gösteren kentler arasında ikinci sırada yer alıyor...

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

İzmir'de gayrimenkul sektörüne altı maddelik yol haritası!

Mimar ve mühendislerle sektörün beş temel sorununu masaya yatıran İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahin gayrimenkul sektörü için 6 maddelik yol haritası hazırladıklarını söyledi.

İzmir'de gayrimenkul sektörü iyi durumda!

İzmir gayrimenkul piyasasın dan mutlu haberler var. 2015 ile birlikte birçok firmanın milyon dolarlık projeleri açıkladığı İzmir gayrimenkul sektöründe keyifler yerinde.

İzmir’deki gayrimenkul sektörü ivmesini kaybetmeyecek!

İzmir’deki inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sektörün ivmesini kaybetmeyeceğini, var olan konut açığını kapatmak için nitelikli projelerle yola devam etmek gerektiğini belirtti.

İstanbul'da gayrimenkul sektörü yükselmeye devam edecek mi?

Gayrimenkul sektörüyle ilgili son üç ayda yayınlanan raporlar İstanbul odaklı yükseliş ivmesinin artarak devam edeceğini gösteriyor. Peki üretim ve satış ve fiyatlardaki yükseliş eğilimi ne kadar sağlıklı?

Gayrimenkul sektörü gözünü öğrenci yurtlarına çevirdi!

Türkiye genelinde son yıllarda hızla artan üniversite sayısı yurt ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Fakat mevcut sayının, talebi karşılayamaması gayrimenkul sektöründe gözleri öğrenci yurtlarına çevirdi.

Bina tamamlama sigortası gayrimenkul sektörüne olumlu etki edecek!

Özser Group Sigorta Başkanı Üze, 11 Mart'ta yürürlüğe giren zorunlu Bina Tamamlama Sigortası'nın gerek sigorta sektörü gerekse gayrimenkul sektörü için olumlu yansımaları beraberinde getirebileceğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor!

REIDIN Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi & REIDIN Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2015 2. Çeyrek Dönem sonuçları açıklandı. Rapora göre gayrimenkul sektöründe hareketlenme bekleniyor..

Gayrimenkul sektörüne yabancıların ilgisi artıyor!

Uzun yıllardan beri emlak gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün son günlerdeki yükselen çıtasıyla ilgili değerlendirmeler yaptı.

izmir gayrimenkul sektörü Haberi

izmir gayrimenkul sektörü

İzmir'de gayrimenkul sektörü hareketli günler yaşıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; konut fiyatlarındaki zamlara rağmen 2022’de satışlarda yüzde 50 oranında artış bekledikleri söyleyen Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer Sezginer, gayrimenkul yatırımı yapacaklara şu tavsiyeleri verdi:

‘Hep kazandırıyor’

“Bankaların vermiş oldukları yüksek mevduat faizi oranları ve yüksek döviz kuru hayallerine kapılmadan gayrimenkule yönelin. İçinde bulunduğumuz dönemde satın alınan bir gayrimenkul, kısa vadede bile önemli fiyat artışı ve kazanç sağlayacaktır. Artan maliyetlerin etkisi ve Türkiye ekonomisinin hareketlenmesine en çok etki edecek sektörün inşaat olması nedeniyle ekonomide bahar dönemi gelecekse inşaat sektörüyle gelecektir. Ülkemizde uzun vadede her zaman en çok kazandıran yatırım gayrimenkul olmuştur.”

İzmir'de Eylül 2021'de 8 bin 806 adet konut...